Publicitat
Política · 11 de Desembre de 2009. 23:41h.

Laporta: "Visca Catalunya lliure!"

El president del Barça diu a Vic que "cal votar sí al referèndum per la independència"

Joan Laporta ha tancat la campanya per les consultes sobiranistes a Vic en un acte organitzat per Osona Decideix. El president del FC Barcelona ha finalitzat el seu parlament amb un "visca Catalunya lliure!". Durant el seu discurs a la Plaça Major de la capital osonenca, Laporta ha animat els vigatans a acostar-se a les urnes diumenge i ha afegit que "cal votar sí al referèndum per la independència".

"Tenim tot el dret com a nació a lluitar pel que és nostre i tenim tot el dret com a nació a tenir un estat propi", ha dit el dirigent blaugrana. "El referèndum de diumenge és per la nostra dignitat nacional, per la nostra dignitat com a poble".

Laporta ha assegurat que l'estat propi "és la millor manera per viure com un país normal, com a ciutadans de primera" perquè, en la seva opinió, "les relacions estructurals que tenim amb l'estat que ens governa no ens resol els nostres problemes i Catalunya està morint".

Joan Laporta, en un moment del seu discurs a Vic. (Foto: TV3)
Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Hug, Begur, 13/12/2009 - 11:27

Rafa, no ho entens? espanya ha blindat l aeroport de madrid perque cap empresa privara (aeorolinea) pugui fer vols a segons quins llocs desde Barcelona. Es aquesta la rao del problema del Barça. Pots preguntar-te perque ho han fet els espanyols?

#38 Rafa, Tàrrega, 13/12/2009 - 00:28

Si el senyor Laporta es referent per dirigir una Catalunya independent. Madrecita madrecita que me quede como estoy.

#37 Rafa, Tàrrega, 13/12/2009 - 00:25

Me vols dir quanta gen te que anar a Abu Dhabi? O penseu exilia-ros si sur No al referendum.

#36 Hug, Begur, 12/12/2009 - 22:16

Si no podem fer un vol de BCN a Abu Dhabi, com podem solucionar la crisis económica que cadad dia tanca empreses a Catalunya? Si us plau, voteu dema els que podeu, i tingueu en compte la situació. Es per els nostes fills.

#35 Hug, Begur, 12/12/2009 - 22:14

El Barça no pot volar (inclus representat a espanya) desde barcelona a Abu Dhabi. Suposo que les clausules que firma l estat espanyol perque els vols surtin sempre de Madrid en vols intercontinentals tenen la culpa. INDEPENDENCIA.