Publicitat
Política · 13 de Novembre de 2009. 23:45h.

Laporta: "volem un estat propi"

El president del Barça afirma que "lluitaré i treballaré per fer aquest somni realitat"

Joan Laporta ha assegurat que lluitarà per "una nació catalana organitzada en un estat propi", durant l'entrega dels XVI Premis Nacionals President Lluís Companys, que atorga Esquerra de Sants-Montjuïc, al teatre de Sant Medir. Laporta ha rebut el guardó de mans del president d'Esquerra, Joan Puigcercós.

El màxim dirigent barcelonista ha reiterat que és "desacomplexadament i conscientment catalanista" i ha afegit que "som una nació i volem un estat propi. Hem de lluitar per aconseguir-ho. És el somni per als meus fills, perquè visquin aquest somni, el d'una nació catalana organitzada en un estat propi. Lluitaré i treballaré per fer aquest somni realitat".

Joan Puigcercós, per la seva banda, ha reivindicat l'èxit del referèndum sobiranista d'Arenys de Munt. El president d'Esquerra ha assegurat que "la imatge d'Arenys de Munt, amb gent gran votant, en una urna, amb una papareta és una imatge amb tanta força democràtica que és impagable". Puigcercós ha assegurat que "aquell exemple en el que vam poder veure que molta gent va poder anar a votar i va demostrar que ho feien democràticament, festivament, cívicament, és el que trenca més barreres de tots aquests anys. res pot aturar la democràcia".

"La llibertat és l'únic antídot contra la por. Aquest país la vol i la pot exercir", ha afegit el líder republicà.

La Fundació Lluís Carulla, el lingüista Joan Solà i el mossèn Josep Bigordà han estat els altres tres premiats en l'edició d'aquest any dels Premis Nacionals President Lluís Companys.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 miguel, barcelona, 21/11/2009 - 02:02

Valla verguenza , estar preocupados por identidades en plena crisis economica , que se dediquen a preocuparse por que la gente tenga trabajo , por la sanidad , por la seguridad ciudadana ,etc .

#33 Fran, Llinars, 16/11/2009 - 15:08

Sieg Heil Kabra! aixi es com crec q us saludeu els feixistes d barretina,no?.Em pots dir doncs d quin equip son els Casuals FCB i la seva ideologia?i la q era familia d Laporta?i el cunyat?"dime d q presumes y t dire d q careces".

#32 kabra, Llinars, 16/11/2009 - 12:19

Si Fran tens rao, que agafi un coet i es monti el seu estat propi, però, si us plau que s'enporti a tota la Pericada del nostre pais. Només axí serem un pais plenament català

#31 MARC-SABATES.COM, Roda de Ter Catalunya //*//, 15/11/2009 - 22:02

Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Catalunya lliure //*//
Estic orgullos del meu Pais i del President
Joan Laporta .
MARC-SABATES.COM
FC BARCELONA
CATALUNYA

#30 Fran, Llinars, 15/11/2009 - 19:26

Q es possi 1 camisa i boina vermella, preni el sol i ja tindrem un nou gorilet estil Hugo Chavez.Populista,demagog,malencarat,maleducat,paranoic,xoriçet,etc...Jan,pots fer 1 estat propi quan volguis,nomes has de pendre un cohet cap a l´espai.