Política · 24 de Gener de 2013. 14:01h.

Lapsus de Cañas amb Lucena

Es refereix al portaveu del PSC com "Maurici Elena" perquè "inconscientment he volgut intentar suturar ferides"

El diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, ha confós el portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena, amb el diputat socialista, Joan Ignasi Elena, durant el debat sobre el decret llei de l'impost sobre el patrimoni. El número dos de C's s'ha referit al portaveu "Maurici Elena".

Durant el seu torn, el diputat de CiU, Ferran Falcó, li ha recordat al portaveu de la formació d'Albert Rivera que "el Maurici no es diu Elena, es diu Lucena. Ho dic perquè el senyor Elena és un diputat del partit dels socialistes i el senyor Lucena n'és un altre".

Posteriorment s'ha obert un torn d'al·lusions i Cañas ha demanat disculpes al portaveu del PSC i ha indicat que "suposo que inconscientment he volgut fer una síntesi i intentar suturar ferides entre Maurici Lucena i Joan Ignasi Elena. Ho sento, no era la meva intenció, almenys conscientment, però demano disculpes per l'equivocació".

Jordi Cañas, durant el seu discurs
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Cartanya, bcn, 24/01/2013 - 17:43

Cañas es penós veurel com parla al faristol del parlament, però veure`l a Intereconomia o al canal 13 fa autentica por!!!!!, i des pres quan l`escoltes s`emprenya si li dius que ell per mol que es faci dir Jordi, de català no en te res. Mireu-li el carnet d`identitat, segur que no diu Jordi.

#3 BEJOTA, bcn, 24/01/2013 - 16:19

Sr. Cañas: C's es la voz que tapó la tribu de antidemócratas de Pujol al Dr. Aleix Vidal Quadra. A vosotros ,no os pueden chatajear.¡Adelante!

#3.1 csc, bcn, 24/01/2013 - 21:35

Alejo, és Alejo,qui si no, sembla que s'enfada....