Publicitat

El cap de llista de Junts pel Sí diu que Llach és "de dretes i conservador"

Lapsus de Romeva

Una imatge de Raül Romeva

El cap de llista de la candidatura Junts pel Sí, Raül Romeva, ha afirmat en una entrevista al programa Versió estiu de RAC1 que “algú pot dubtar que Lluís Llach és una persona de dretes i conservadora?”.

Romeva ha replicat les crítiques que ha llançat contra la candidatura el cap de llista de Catalunya Sí, que es Pot, Lluís Rabell, recordant que a la llista sobiranista hi ha “gent socialista o que ve del corrents de l’ecosocialisme com jo mateix”.

“Aquesta llista la conforma gent com Lluís Llach, Carme Forcadell, Muriel Casals o Germà Bel. És tan clar que la gent que estem en aquesta llista volem dotar-nos d'aquells instruments que avui no tenim, i que si no ho fem, moltes de les coses que volem fer no les podrem fer. El dia 27, la gent sabrà entendre de què van aquestes eleccions”, ha apuntat.
 
“En aquest sentit, ha manifestat que “és molt evident que això va del dret a decidir que no hem pogut exercir com tocava”, afegint que el 27-S “tindrem un resultat que marcarà el que es podrà fer a partir de llavors”.

L’exeurodiputat d’ICV ha defensat la creació de Junts pel Sí i l’objectiu de que les eleccions siguin plebiscitàries, assenyalant que “l'única eina que ens han deixat per poder saber si hi ha una majoria a favor de la independència són unes eleccions”, ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#35 don Pelayo, Barcelona, 08/08/2015 - 19:46

Lluis Llach ( o el dormideras) debe su extensa y aburrida carrera a Franco.
¿Quien coño habria ido a un concierto de este plasta si no hubiera sido antifranquista?
¿Quien escucharia la Estaca como simbolo d resiatencia a la dictadura?
Llach...se lo debes todo al caudillo.

#34 Ciset (nét), Verges, 08/08/2015 - 12:53

On és el lapsus? El Sr Llach (fill d'alcalde franquista) és un milionari que sap vendre molt cars els vins que produeix (i això que és abstemi). Un inversor, per tant, dels molts calés guanyats als escenaris progres.

#33 Juanca, Sabadell, 07/08/2015 - 21:00

Para mi tambien es conservador y de derechas. De hecho, Lluis Llach es un subproducto del franquismo, pues sin este no le conoceria nadie

#33.1 Víctor Martínez, Sant Feliu de Llobregat, 08/08/2015 - 11:55

Pues es verdad

#33.2 Horacio, Barcelona, 08/08/2015 - 12:26

Pues sí, dejando a parte sus antecedentes franquistas familiares, toda su carrera se la debe a Franco y su "lucha antifranquista" (como todo el mundo sabe, Llach liquidó a Franco de un guitarrazo) hasta sus novelas están ambientadas en el franquismo.

#32 RFR, Barcelona, 07/08/2015 - 18:19

Masover de can Mas, que t'estàs liant. Que t'han donat aquests 2 mesos de glória per tenir al ramat tranquilet, no perque diguis les veritats,...després ja vindrà l'amo Mas a enportar-se el ramat. Tranquil que ja et donaran alguna propina

#31 Protágoras, bcn, 07/08/2015 - 18:12

Y dale con "el derecho a decidir".

El "derecho a decidir" solo existe en la mente calenturienta de los nacionalistas. Ninguna legislación del mundo, nacional o internacional recoge tal derecho.

La existencia del derecho a decidir es tan indemostrable como la capacidad de los burros para volar.

#31.1 Pericles, bcn, 08/08/2015 - 12:28

Hombre, Mas va en avión.