Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2019. 12:42h.

Lapsus de Santi Vila

"Se m'ha convidat a Palau en la meva condició d'expresident, eh ... d'exconseller"

L'exconseller d'Empresa, Santi Vila, va tenir un lapsus durant l'entrevista que va concedir aquest cap de setmana al programa Preguntes Freqüents de TV3 quan es va referir a ell mateix com a "expresident".

Després que la presentadora Cristina Puig li preguntés per la relació amb el president de la Generalitat, Vila va explicar que "hem coincidit en dos o tres actes en que se m'ha convidat a Palau en la meva condició d'expresident, eh ... d'exconseller". Aleshores, la periodista li va demanar sobre "quina relació té" amb Torra i ell es va limitar a respondre que "institucional".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , LAPSUS EL TINDRAN ELS QUE DIGUIN PESSEBRE .. A UN MONTON DE CAJAS ES SER IDIOTA TONTO D, 02/12/2019 - 20:22

Esto no es cap LAPSUS esto es a lo que aspiraba el a ser UN EX-PRESIDENT DEL GOVERN CATALÀ no un sImple y inuti EX-CONSELLER con va acaba ell . LAPSUS EL DE ADA COLAU DIR PESSEBRE a un monton de Cajas que han puesto a la Plaça Sant Jaume DE PESSEBRE NO TE RES .