Publicitat
Política · 3 d'Abril de 2013. 18:10h.

Lapsus d'Herrera amb la Infanta

El líder d'ICV confon Elena de Borbó amb la seva germana Cristina

Lapsus d'Herrera amb la Infanta

Herrera, durant la roda de premsa

Joan Herrera, diputat d'ICV, ha tingut un lapsus durant la roda de premsa que ha fet aquest dimecres al Parlament, quan ha confós la Infanta Elena amb la seva germana Cristina.

Herrera ha dit que "donat que és actualitat volem valorar la imputació de la Infanta Elena". "És una bona notícia", ha continuat dient abans d'adonar-se del seu error. Segons més tard ha rectificat i ha comentat que "ha estat un lapsus. Però, no sabem si l'Elena serà imputada o no".

El diputat d'ICV ha considerat que la decisió del jutge Castro "és una bona notícia perquè el que fa és trencar la situació d'impunitat".  "És una gran notícia que un membre de la casa reial pugui ser imputat", ha afegit. 

I és que segons ell "hi ha la sensació que ho hi ha impunitat per determinada gent i que no hi ha ningú intocable" i això ara s'ha acabat. Per tant, la imputació "és un gest de normalitat".

A més, ha manifestat que "era sorprenent que la dona de l'imputat Torres estigués imputada i que la dona de l'imputat Urdangarin no ho estigués". Ara, per Herrera, la Infanta Cristina, per "coherència", hauria de deixar "avui mateix l'estatus o els privilegis que té com a membre de la Família Reial".  "Seria coherent que deixés de rebre cap remuneració per part dels Pressupostos de l'Estat", ha afegit.

També ha dit que "acabem de conèixer que la Fiscalia anticorrupció el que fa és recórrer la imputació de la Infanta, en quin país vivim?". "És de jutjat de guàrdia", ha finalitzat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 angel, cuac cuac, 04/04/2013 - 18:13

cada dia está más tonto

#3 Kropotkin, Vic, 03/04/2013 - 21:00

¿Y la gente sigue votando a un partido que tiene un lider como este? Jua, jua, jua,... Tremendo... Jua, jua, jua,...

#1 Antoni, Mahon (Menorca), 03/04/2013 - 18:45

Herera, herrera que no os enteráis. Entre tu y el pijoprogre de la xusma anticatalana" es que no dais una.