Publicitat
Política · 18 de Novembre de 2017. 13:42h.

L'arquebisbe de Barcelona desmenteix Marta Rovira

El cardenal Omella nega les informacions que el vinculen amb l'advertència d'un possible ús de la força per aturar la independència

L'arquebisbe de Barcelona desmenteix Marta Rovira

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, ha negat que en el seu intent de mediació entre la Generalitat i l'Estat abans de la DUI s'advertís de violència de l'Estat. 

El compte oficial de twitter de l'Església de Barcelona ha escrit que "el Cardenal Omella desmenteix categòricament les notícies aparegudes en diversos mitjans de comunicació sobre les informacions de violència d'Estat, en cas que el Govern de la Generalitat hagués fet una DUI".

El cardenal ha fet el desmentiment després que ahir algunes informacions li atribuïen ser una de les persones que va mitjançar en el conflicte entre la Generalitat i l'Estat, i que haurien advertit Puigdemont d'un possible ús de la violència per aturar la independència. 

La número dos d'ERC, Marta Rovira, va assegurar que van evitar implementar la independència per evitar que hi hagués morts al carrer, ja que diverses fonts fiables van advertir que Mariano Rajoy estava disposat a fer servir l'exèrcit. El portaveu del Govern espanyol, Íñigo Méndez de Vigo va qualificar les afirmacions de "potinera mentida" i va negar categòricament les acusacions. 

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#21 Marta, Sabadell, 20/11/2017 - 16:58

Un dels dos diu mentida i la mentida és pecat mortal !!

#20 Casper, Bcn, 19/11/2017 - 14:16

Yo es que esta berzas de pueblo que es la Rovira, servira para el cuento sentimental como Junqueras, pero se les hace grande ser estadistas. No salen de la trampa y las astucias.

#19 informador de sales, Barcelona, 19/11/2017 - 13:01

No hacia falta el desmentido de este señor para percatarse de la bajeza moral que contenían las declaraciones de la señora Rovira. En Cataluña, la mentira no solo ha sustituido a la verdad, ha convertido en dogma la estulticia.

#16 Marc Ll. , Sant Cugat , 19/11/2017 - 12:59

Algú li ha de dir a la Marta Rovira, que no és la primera de la classe, que no és massa astut atacar al Cardenal de Barcelona, la persona millor connectada amb el Sant Pare, mentre el líder D'ERC es fa el cristià dient que prega a la presó.

#15 modium, Moià, 19/11/2017 - 12:57

El clero unionista per la unitat d'Espanya no té cap inconvenient en mentir