Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2019. 11:00h.

L'Artur amenaça amb tornar

“Si d’aquí uns mesos vostè em fa la pregunta, no sé què li puc contestar”

L'Artur amenaça amb tornar

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, prepara un eventual retorn a la política catalana un cop hagi conclòs la seva inhabilitació per exercir com a càrrec públic, el 23 de febrer del 2020.

En aquest sentit, Mas tracta de netejar la seva imatge amb diferents entrevistes, com les que ha concedit aquest cap de setmana tant a TV3 com al diari Ara. L’expresident no ha tancat mai del tot la porta a presentar-se a unes noves eleccions i sempre ha marcat una certa distància tant amb Carles Puigdemont com amb Quim Torra.

Si a TV3 Mas es va mostrar partidari de negociar l’abstenció en la investidura de Pedro Sánchez, en l’entrevista a l’Ara assenyala que “la reacció a la sentència no ha de ser la solució fàcil de convocar eleccions”.

Preguntat per si tornaria ser candidat, Mas contesta que “si la pregunta me la fa avui, la resposta és no. “Si d’aquí uns mesos vostè em torna a fer la pregunta, aleshores no sé en aquell moment què li puc contestar”, matisa.

“Quan hagin passat els mesos que hagin de passar i hagin passat un munt de coses -la sentència del Tribunal Suprem, la reorganització de JxCat, com queda el tema de la política espanyola, com queda el govern de Catalunya, quina és la reacció davant de la sentència, si es produeixen les eleccions o no, i jo sostinc que no s’haurien de produir-, ja es veurà”, concreta.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 Graupera, Vielha, 08/07/2019 - 21:42

Doncs a mi no em sembla malament que torni. A dia d'avui el secessionisme va a cegues i aquest home ha demostrat ser molt capaç de trencar tot allò que toca. Potser puguem dir algun dia que amb Artur va començar i va acabar tot.

#21 Lince62, Vng, 08/07/2019 - 16:54

En el resto dela península somos muchos, mas q los dos millones de Cat, que queremos hagáis un estaso independiente, dentro de la UE, y otros organismos.
Cada vez q pienso, como seriamos sin ustedes..me ilusiona más.
A ver si descubren, de quien han vivido desde hace muchos años.

#20 Calen majoríes, Bcn, 08/07/2019 - 14:41

A tu sí que t'hem "calat".

#19 botifler1914, Waterpufffffff, 08/07/2019 - 09:59

Arturo sigue haciendo de abuelito que es de lo que se te ha puesto la cara.

#18 Monegal, el único periodista imparcial sobre televisión, Barcelona, 08/07/2019 - 01:19

Lo supe des que lo veía en BTV en su programa . Es un soplido de aire fresco al periodismo en los medios de comunicación. Que se joda BTV.