Publicitat
Política · 6 de Setembre de 2012. 09:33h.

"L'Artur Mas hi aniria de totes totes"

Justifica la seva absència a la manifestació per ser "president de tot un país"

"L'Artur Mas hi aniria de totes totes"

Mas, en una imatge d'arxiu

Després de la crida que el govern va llançar a través del seu portaveu per aprofitar la Diada com un aparador per mostrar com és Catalunya, el president de la Generalitat ha explicat els motius pels quals, tal com s'havia anunciat, no serà a la manifestació convocada amb motiu de l'Onze de Setembre sota el lema "Catalunya, nou estat d'Europa".

Artur Mas havia decidit "des del començament" que no seria present a la manifestació independentista. Però, en una entrevista a 'Els matins de Catalunya Ràdio', el cap de l'executiu català ha afirmat que "l'Artur Mas hi aniria de totes totes. Si pensés en el meu partit hi seria, si pensés en CiU, també, i si pensés en els meus votants, també".

Mas també ha assegurat que si pensés en el ressò que tindrà la marxa també hi aniria. "Fixi's si tinc motius per anar-hi", ha afegit, però tot seguit ha argumentat que "sóc el president d'un país de set milions i mig de persones", i l'Onze de Setembre és la Diada de tothom, "no només dels nacionalistes i dels independentistes".

El president català, que ha anunciat que rebrà "aquest setembre mateix" els organitzadors de la marxa", considera que és igual si els catalans van a la marxa per la independència o pel pacte fiscal, ja que sigui com sigui "és un crit a favor de Catalunya". El president ha defensat el pacte fiscal com un "acte de sobirania" i ha afegit que "tot va en la mateixa direcció".

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#35 Frank, Berga, 06/09/2012 - 23:40

Lo que tiene que hacer es convocar elecciones y presentarse con un programa donde diga que vamos a convocar un referendum para la independencia de Cataluña y de esta manera el que vote a su partido sabra como cuando uno vota al PP lo que cada partido busca.

#34 Jordi, Teià, 06/09/2012 - 16:36

Que no digui "DE TOTES TOTES". Que digui "DE CASI TOTES". Si realment hi volgués anar "DE TOTES TOTES" hi aniria. Havent trobat un supòsit que l'exhimeix de la responsabilitat patriòtica, és més acurat que digui "DE CASI TOTES CASI TOTES".

#33 Genis, olot, 06/09/2012 - 15:44

trobo be que digui aixo per enfotrel's als espanyols

#32 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 06/09/2012 - 14:46

Un ou fa la gallina, cantant al matí quiquiriqui. Sempre m'ha repugnat l'aire condescendent dels convergents, ara més que mai. Sortiu del mig i deixeu que el poble faci la feina!

#31 ROSA, LLEIDA, 06/09/2012 - 14:35

Doncs miri Sr. President, si es cert que hi aniria de totes totes, vagi a la manifestació, segur que som més els de Catalunya que estem desitjan que hi vagi que no els que no. Crec que s'ho ha de repensar. Pensi que ha fet alguna cosa que tampoc ha agradat a tots o no?