Publicitat
Política · 19 d'Octubre de 2010. 19:24h.

L'aspirina de Carretero

Reagrupament recepta 'Carreterina' per arribar al Parlament

L'aspirina de Carretero

Una foto de la 'Carretina'

Rut Carandell, cap de llista de Reagrupament Independentista per la circumscripció de Barcelona, a les properes eleccions al Parlament, ha presentat als mitjans de comunicació la Carreterina, el nou objecte de merxandatge que amb un format de medicament, vol fer arribar el missatge de la formació política a tots els catalans.

Carandell ha explicat als mitjans presents que la nova acció forma part de l’estratègia de Reagrupament d’utilitzar la creativitat i el treball per donar a conèixer el missatge polític de Reagrupament Independentista d’una forma simpàtica però efectiva.

El nou merxandatge que es vendrà en tots els actes de la formació política al preu de cinc euros, servirà per ajudar a finançar la campanya de Reagrupament, en la mateixa línia en la que ja es fa amb la venda dels talonaris de butlletes, o les donacions que es poden fer a través de la web de la formació. En aquest sentit Rut Carandell ha remarcat que mentre les formacions parlamentàries disposen d’una assignació per finançar la campanya a les properes eleccions que la Generalitat els ha avançat, i que han pagat tots els ciutadans de les seves butxaques, formacions com Reagrupament  treballen per poder finançar la campanya política a través de les donacions voluntàries dels ciutadans.

La ‘Carreterina’ disposa a més d’una pàgina web pròpia des de la que es poden seguir algunes notícies d’actualitat que són comentades de forma irònica, compartir-les a les xarxes socials o passar una estona jugant online al joc de la Carreterina.

Finalment Rut Carandell també ha presentat els euros catalans de xocolata que es podran canviar per euros de curs legal, “ els ciutadans encara que sigui de forma simbòlica, podran canviar un euro espanyol per un euro català”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Farmacèutic, Barcelona, 21/10/2010 - 11:48

Per combatre la pesta Borbònica Carreterina Independex en càpsules, per combatre la pesta espanyola Reagrupamina Complex, per via rectal. Visca la creativitat de Reagrupament. Cat.

#19 Al loro!, con el dr. Carretero, 21/10/2010 - 08:29

Vender caramelos envueltos en un envase que simula un medicamento es susceptible de ser considerado delito (y más si va destinado a niños)

#18 Confuci, Vic, 20/10/2010 - 15:53

La CADAVERINA és un subproducte propi i natural de REAGRUPAMENT.
Tota aquesta operació és un procés de valorització de un residu que els està colgant i que degut a la gran producció han de donar-li sortida de pressa.

#17 Elsa, Lleida, 20/10/2010 - 12:53

La pena d'aquest país és que han de fer coses així per poder sortir a la premsa. Hi ha un silenci absolut (i pactat?) vers Reagrupament, i en fan moltes de coses serioses i encertades. Som un pais de pandereta, visca la Esteban!!

#16 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR (Baix Empordà), 20/10/2010 - 12:46

Marta (Sabadell).- . Vertaderament tu reus que la teva actitud si que és positiva per l?independentisme?