Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2015. 12:00h.

L'Assemblea es resisteix a la llista de Mas

L'ANC veu molt probable que al 27-S es presentin llistes independentistes separades

L'Assemblea es resisteix a la llista de Mas

Jordi Sánchez

El president de l’ANC, Jordi Sànchez, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha dit que  si aquest cap de setmana els seus socis voten a favor d'impulsar una llista de màxima unitat, tal com els ha proposat el president Artur Mas, treballaran per mantenir la transversalitat.
 
“Volem fer el mínim possible de  llistes independentistes, per buscar la màxima unitat, tres millor que quatre, dos millor que tres i  una millor que dos. Intentarem buscar el mínim possible sense quedar atrapats ara en una fórmula concreta, però també buscarem, si hi ha més d’una candidatura, cosa que és probable, que hi hagi elements compartits”, ha dit.
 
Sobre aquest afer el president de l’ANC ha afegit que “la línia vermella segueix sent on la teníem. L’Assemblea no trencarà la transversalitat, l’Assemblea no farà un pas endavant només amb el suport d’un partit. El que caldrà veure és si l’Assemblea fa un pas endavant demanant el suport de, com a mínim, els dos partits que han firmat el full de ruta i que són Convergència i Esquerra”.
 
En una referència clara a ERC, Jordi Sànchez ha mantingut que  totes les llistes tindran el suport de l'ANC. “Que tothom estigui tranquil, l’Assemblea no trencarà la transversalitat, l’Assemblea no anirà contra cap partit independentista. Tenim sentit comú. Estem per sumar, no per dividir.”
 
Sànchez també ha emplaçat els partits independentistes a començar a treballar immediatament en el disseny del govern de concentració que ha de sortir de les urnes el 27-S.
 
El president de l’ANC ha demanat  a aquests partits que “pacteu ara ja  les condicions, comprometeu-vos ara que l’horitzó del 28 de setembre serà el d’un govern sòlid i estable. Que no ens distraurem en baralles, i que començarem el procés constituent, com anunciem i com volem, en el Parlament”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 pere, bcn, 01/07/2015 - 14:39

Ooooooh quina noticia, un comunista en contra de la unitat per la independencia.
I a mes a mes un que com a molt va ser el quart en ka votacio que ven fer el socis

#4 BEJOTA, bcn, 01/07/2015 - 14:34

Los economistas catalanes avisan de la caída del PIB por la independencia
Podría retroceder entre un 1,7% y un 13,2% por el boicot comercial a Cataluña, según un Estudio del Colegio de Economistas de Cataluña

#4.1 Xai Qu, bcn, 01/07/2015 - 14:41

Depende del economista que hable. Si es un economista que esta en contra de la democracia tiene esta teoría. Si habla un economista demócrata dice lo contrario

#3 El nauxer, Viladecans, 01/07/2015 - 13:54

Sánchez, no t'equivoquis, només hi ha un camí vers la independencia. Cal implicar-s'hi. T'has de mullar com sigui. La Forcadell a la Plaça Catalunya ems va parlar d'UNITAT i la vam creure.

#2 joan, manresa, 01/07/2015 - 13:12

El Casal,13,10 h i tencant la paradeta.---Greu error la sortida de la Sra.Forcadell de la junta de ANC.El moment es excepcional i com a tal, els estatuts es poden saltar.El moment su merex....,esperem que la nova ANC,no acabi com " La Crida"..,i ya hem dit prou.Tenim pors...,moltas pors.U sentim

#2.1 Atur Mas, hay mucho paro y aunque te crees, Moisés, eres un FRACASADO!, 01/07/2015 - 13:46

mestre de Manresa tingues present que l'ANC ja s'ha saltat els estatuts: En Jordi Sánchez va ser el cinquè en vots i per art de magia... es converteix en President!. En fi saluda al Valentí Junyent, alcalde... al qual lúnic mèrit que se li coneix es arruinar el Manresa Basquet. Quin nyap!

#2.2 pere, bcn, 01/07/2015 - 14:45

Veient con esta actuant ja tinc pensar que el 28S, total i la victoria del Si, m'esborro. Han donat prioritat als politics perjudicant la voluntat d'un poble que en totes les manifestacions han sortit units.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 01/07/2015 - 12:45

El camarada Sanches els hi ha sortit rana, aixo amb la senyora Forcadell no hagues pasat mai.
Com deuen trobar a faltar a la verge de Xerta.