Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2019. 14:43h.

L'atemptat de les Rambles divideix el govern de Colau

Barcelona en Comú vota amb ERC i JxCat per demanar al Congrés una comissió d'investigació

L'atemptat de les Rambles divideix el govern de Colau

El plenari de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat una proposició que demana al Congrés dels Diputats la creació d'una comissió d'investigació sobre els atemptats del 17 d'agost del 2017 a Barcelona i Cambrils. La proposició, que ha estat presentada per ERC i JxCat, ha tirat endavant amb l'únic suport afegit de Barcelona en Comú, mentre que el soci de govern, el PSC, hi ha votat en contra, en un plenari on han faltat 10 regidors, entre ells l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Laia Bonet ha dit que aquesta iniciativa "vol contribuir a generar una sensació que a Espanya es va viure ja fa molts anys, i de la teoria de la conspiració de l'11M passem a les tesis de la conspiració del 17 agost". En aquest context ha reclamat "no avalar tesis no demostrades" i ha defensat el vot en contra de la proposició perquè "si hi ha dubtes ja s'estan investigant".

Janet Sanz, de BComú, ha posat en dubte la necessitat d'un plenari extraordinari per tractar aquesta qüestió, i ha demanat "evitar convertir aquest saló en un plató". No obstant això, ha defensat el vot favorable per "transparència" i "protecció de les víctimes".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 rosa, Barcelona, 06/08/2019 - 22:08

Collboni, per qué no deixeu caure a aquesta palurda?

#1 Pepon , Barcelona, 05/08/2019 - 18:38

La negativa a seguir los consejos de la policía en la colocación de bolardos le perseguirá toda la vida a estos lerdos buenistas. Oi Colau?