Publicitat
Política · 21 de Desembre de 2018. 17:49h.

L’aturada de país fracassa

L’independentisme no aconsegueix bloquejar les carreteres

L’aturada de país fracassa

Una de les entrades a Barcelona aquest divendres al matí

L’independentisme no ha aconseguit bloquejar les carreteres ni col·lapsar els accessos a Barcelona tal i com els CDR havien demanat reiteradament a les xarxes socials amb motiu del Consell de Ministres. Encara que els Comitès de Defensa de la Repúblia han tallat alguns trams de les principals vies a primera hora del matí, els Mossos d’Esquadra les han desbloquejat poc temps després.

La convocatòria de l'ANC per col·lapsar les entrades a la capital catalana aquest matí matí amb una marxa lenta de cotxes no ha tingut la resposta esperada per l'entitat. A les vuit del matí, el trànsit era més fluid que en un dia laborable i no hi havia retencions en els accessos a la capital catalana.

Les úniques afectacions a la xarxa viària s'han produït en alguns punts de la Catalunya central a causa dels talls de trànsit que han realitzat a primera hora del matí alguns CDR a la C-16 i C-58, però tan bon punt s'han aixecat, la circulació de vehicles ha estat fluida. Només s'han registrat complicacions en un tram de l'A-2 a les 8 del matí des de Jorba en direcció sud, al túnel del Bruc a dos quarts de nou del matí i a la C-16 a Sallent, però no s'han registrat retencions importants.

Alguns usuaris de twitter s'han fet ressó de la fluidesa del trànsit, que es preveia complicat a primera hora del matí després de la convocatòria de l'ANC d'anar en cotxe lentament a Barcelona per protestar per la presència del Consell de Ministres.

"M’he llevat a les 05.00,hem sortit d’excursió amb 4 cotxes, les carreteres estaven buides, anar lents ha servit de poc... Pregunto, on eren tots els hiperventilats que fa mesos diuen que l’estratègia era aturar el país? no serà que la via catalana serà diferent de les armilles grogues?" ha escrit l'usuari Joan Canadell.

43272-tuit1.jpg

"L'Assemblea va cridar a una marxa lenta que no ha funcionat. Òmnium s'ha muntat la seva festeta particular. PDeCAT i ERC ni han convocat. Si no fos pels CDR i CUP ni els haguéssim incomodat. Penseu-bé abans de tornar a criticar-los" ha escrit la usuària Cris a la mateixa xarxa social.

65547-tuit2.jpg

79458-tuit3.jpg

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#15 Tirant, Bcn, 23/12/2018 - 19:34

El separatisme és incapaç de convocar i mantenir una vaga general que pari el país. Com a màxim els seus elements més fanàtics tallen vies de comunicació "pacíficament" impedint PER LA FORÇA el lliure desplaçament de les persones. És el seu senyal d'identitat "no violenta", segons ells ...

#14 Brice, Barcelona, 22/12/2018 - 23:03

Un éxit total.
Un país que no cau en provocacions. Volien violència i no la tindran mai.

#13 soloesmiopinon, Tabarnia, 22/12/2018 - 15:14

¿Como quieres que se note un paro de país por el hecho de que no hagan nada durante el 21D gente que tampoco hace nada el resto del año?

#13.1 opinador, Barcelona, 22/12/2018 - 18:20

En el clavo

#12 Xisxes, Barcelona, 22/12/2018 - 13:46

Con un gobierno que no fuera el del okupa traidor en España y terminamos con la tontería indepe en diez segundos.

#11 Sergi, Bcn (Espanya), 22/12/2018 - 11:04

Pasará a la historia como.... EPIC FAIL