Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2018. 11:52h.

Laura Borràs: “a vegades toca ser desobedient”

La consellera de Cultura creu que hi ha situacions per “trencar normes”

Laura Borràs: “a vegades toca ser desobedient”

Laura Borràs

La consellera de Cultura, Laurà Borràs, ha afirmat que hi ha situacions en les que “toca ser desobedient” i “trencar normes”. “No és una qüestió tant de parlar de les paraules com de veure com les paraules s'adeqüen als fets i mirar de construir una realitat que sigui honesta i coherent. Per tant, a vegades toca ser obedient i a vegades tocar ser desobedient”, ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio.

Preguntada sobre si aquesta legislatura el Govern obeirà o desobeirà, la titular de Cultura ha respost que “això passarà per circumstàncies concretes en les qual s'hauran de prendrà decisions concretes”. “No és tant de que pugui haver obediència o desobediència, sinó de treballar per construir aquell futur que nosaltres volem”, ha afegit. La consellera ha explicat que en funció de les circumstàncies “haurem de prendre un camí o un altre” i “algú ho podrà llegir com a obediència o desobediència”.

Per altra banda, Borràs ha carregat contra Ciutadans per afirmar que el Govern només governa per als independentistes o que el Parlament està “tancat”. “Nosaltres estem treballant per a tothom”, ha reblat la consellera de Cultura, alhora que ha criticat Cs per situar-se en “un quadrilàter de joc en el qual s'ubiquen amb quatre mantres. Nosaltres estem per desmentir-ho”.

Borràs ha considerat que sí hi ha prou gent a Catalunya que vulgui la República i ha lamentat que els contraris a la independències “es parapeten en les dades, però no volen arribar a tenir aquestes dades”. “De veritat a la gent li fa tanta por saber si volem tenir aquest Estat es forma de República”, ha criticat.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#33 angeles, barcelona, 17/09/2018 - 09:20

Eso monina, tu enseñale esos valores a tus hijos....

llegarán lejos, di que si...... luego quéjate cuando te digan que a veces es bueno desobedecer.....

que vergüenza, lo que estamos criando madre mía.... parece que vale todo...

#32 Xexo, Premis, 16/09/2018 - 13:14

Con lo bien que se está sin trabajar i cobrando

#31 Albert, BCN, 15/09/2018 - 19:57

De vegades toca anar a la presó.. jjajajaa

#30 opinador, Barcelona, 15/09/2018 - 18:33

vuestro problema es que tenéis más boca que gonadas y pretendéis que sean otros los que se la jueguen por vosotros no sea que peligren vuestros sueldazos de 6 dígitos y vuestras comisiones de 7

mucha labia pero vuestro talibanato interruptus de 8 segundos no cuenta, y aún no he visto al president no electo de los supremacistas salir al balcón

#28 Montse, Barcelona, 15/09/2018 - 17:56

De esta consellera no me sorprende ya nada; ya se cubrió de gloria al tildarnos a los que no comulgamos con la religión laica (nacionalismo) que eramos españoles nacidos en Cataluña (?)