Publicitat
Política · 4 de Març de 2020. 08:47h.

Laura Borràs: "això és Espanya"

Critica els talls de trànsit a Madrid, però se solidaritza amb la Meridiana

Laura Borràs: "això és Espanya"

La diputada de Junts per Catalunya, Laura Borràs, es va queixar ahir a twitter dels talls de trànsit i molèsties derivades derivades de la manifestació de policies davant del Congrés i va resumir el seu malestar amb un “això és Espanya!".

"A Madrid el dret de manifestació de Jusapol sembla que es respecta. Carrers tallats, bengales i trencament de cordons policials, màscares d’anonymous i tal però no seran acusats de sedició ni res... Això és España!", va escriure.

La diputada critica que es tallin els carrers a Madrid però en canvi ho reivindica a Barcelona, atès que ella mateixa ha participat de les protestes a la Meridiana, que es produeixen de manera diària des del mes d'octubre, arran de la sentència del procés.

Borràs també es queixa de les "bengales i trencaments de cordons policials" de Madrid i ho atribueix al fet que "això és Espanya!". A Catalunya, però, hi ha hagut ocupació de l'aeroport -elogiada pel seu propi partit-, talls a les autopistes, s'ha bloquejat la frontera amb França i s'han produït aldarulls tant a la plaça Urquinaona com a diferents barris barcelonins després de la sentència del procés.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#14 Flanagan , Tabarnia city, 04/03/2020 - 14:18

Esta enfadada porque no le dijeron piropos los policías pero es normal,si piropeas con las leyes podemitas vas pa'alante.

#13 Nefweru, Barcelona, 04/03/2020 - 12:57

Mira Laurita. Si según tú, el cortar las calles y ir con la cara tapada, quemar contenedores o cualquier tipo de mobiliario público, podría estar justificada una denuncia por sedición, ¿ qué puñetas hacen los radicales CDR que están haciendo todo eso que denuncias y que TÚ los apoyas? Explícanos la diferencia, si te atreves.

#12 ., ., 04/03/2020 - 12:20

El exhibicionismo de Borràs,a la que vemos y leemos a todas horas y en cualquier parte,es por lo que se le viene encima.
Carne de exilio.

#10 JOAN JOANET, VLL, 04/03/2020 - 10:33

Vaja vaja, les imatges del twit de Laura Borrás s'han fet desde la terrassa de l'hotel Urban. Un 5 estrelles de GRAN LUXE a on s' allotja la republicana oprimida.

#9 no soy nadie, barcelona, 04/03/2020 - 10:24

cállate ya, descansa un poco o déjanos descansar a los demás ¿Verdad que cobras a final de mes y del pérfido estado español? ¿Qué hemos hecho mal?