Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2018. 18:45h.

Laura Borràs culpa El Periódico

Junts per Catalunya acusa el diari de fer “titulars de poc nivell”

La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha culpat El Periódico de Catalunya de publicar “un reguitzell d’informacions falses” contra la seva trajectòria al capdavant de l’Institut de les Lletres Catalanes (ILC). Borràs ho ha assegurat aquest dimecres en comissió parlamentària, on ha comparegut per negar qualsevol irregularitat en la seva gestió a la institució.

Borràs ha denunciat ser víctima de “linxaments mediàtics” per part de “tota mena d’opinadors desinformats, o tan bé informats com malèvols”. “Les informacions sobre mi pretenen empastifar una gestió cenyida a la llei i, fins i tot, a protocols de transparència que no eren obligatoris”, ha considerat.

La consellera de Cultura ha assegurat que no ha rebut “cap notificació judicial” i que només coneix que els Mossos d’Esquadra es van presentar la setmana passada a la seu de la ILC per recollir informació. D’aquesta manera, també ha negat haver rebut informació “privilegiada” per part del conseller d’Interior, Miquel Buch.

“Em va dir l’únic que em podia dir: que els Mossos d’Esquadra actuaven com a policia judicial i que hi havia secret de sumari”, ha asseverat la titular de Cultura, qui ha admès que “no em vaig explicar prou bé davant els mitjans”.

Respecte les tres adjudicacions que estan sota sospita, Borràs ha afirmat que “tots els encàrrecs de fins a 18.000 euros sense IVA, tot i no ser una obligació, durant el meu mandat, es van adjudicar després de rebre tres pressupostos no preceptius però sí recomanats”. “Quan es publica ‘la consellera Laura Borràs va adjudicar a dit tres contractes a un col·laborador seu’, haig d’afirmar que és rotundament fals i que és impossible afegir més falsedat per metre quadrat a aquest titular”, ha reblat.

Des de Junts per Catalunya també han carregat contra El Periódico de Catalunya a qui acusen de difondre “informacions falses” amb “titulars de poc nivell”. “Volen enganyar, desgastar les persones i les institucions i el govern que representen, manipulant, fent titulars de poc nivell, fins i tot, poc recurrents”, ha denunciat el diputat de JxCat, Francesc Ten.

Ten ha considerat que “vivim una situació d’enganys, de falsedats, d’ombres de sospita, d’acusacions, de no respectar la presumpció d’innocència”. “Són informacions falses, indocumentades, enmig d’una guerra bruta mediàtica, enmig d’una persecució sistemàtica on tot si val”, ha conclòs el representant de JxCat.

Laura Borràs
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#24 Sergi , Barcelona, 06/12/2018 - 18:20

Mira Borras, doncs a mi m'agradaria viure a un pais a on els que manan nos es dediquin a colocar als amiguets, colegas, companys, familiars i a tota mena de vividors de diners publics. Esteu tan acostumats a mangonegar els calers publics que tota aquesta corrupcio la veieu normal.

#14 Medaque Nopodra Hacerna, Santa Coloma de Gramenet, 06/12/2018 - 07:34

Cuando una levanta el dedo inquisitorial a modo de dardo humano evangelizador propagador de la especie humana excepto por la contaminación de Tarragona y más zonas del mundo, es puro postureo. Si algo hace mal a la imagen de una persona y es mentira, existen los Juzgados. Dicho lo anterior unos lo gastan en trapitos, otros esquiando y otros ahorran

#13 Sarola, Castelldefels, 06/12/2018 - 07:08

Laura mai perds l'ocasió de generar una enorme Entropia, hi tens la ma trancada. Amb la mona que estas vestida integralment de groc.

#12 Barretina a rosca, Black hole, 06/12/2018 - 01:18

Por si alguien tiene dudas que esta señora no es un producto del 3% o de las redes clientelares de los ex-convergentes. Esta es su república:

https://cronicaglobal.elespanol.com/pensamiento/no-lo-veo-claro/familia-borras-perseguida-franquista_147410_102.html

#11 Un, Un poblet, 05/12/2018 - 21:35

Laura Borras, DIMISIÓ!!!