Publicitat
Política · 6 de Juny de 2019. 12:22h.

Laura Borràs diu que ha renyat el monarca

La diputada de JxCat afirma que "els catalans no tenim Rei"

Laura Borràs diu que ha renyat el monarca

Laura Borràs amb el Rei, a la ronda de contactes a la Sarsuela

La diputada de Junts per Catalunya, Laura Borràs, s'ha reunit amb el Rei Felip VI després que el Suprem denegués el permís a Jordi Sánchez per a trobar-se amb el monarca. "Li he entregat al rei una carta de Jordi Sánchez. Li he dit que la repressió no tindrà els efectes que persegueix i que no es pot judicialitzar la política de forma permanent. Que no ens rendirem, ni abandonarem la defensa del dret a l'autodeterminació", ha assegurat Borràs després de la reunió.

"Els catalans no tenim Rei", ha reblat en la roda de premsa posterior a la reunió amb el monarca. La diputada ha afegit que  "he anat a reunir-me amb el Rei per ser la veu i l'altaveu dels presos polítics que volen silenciar. Però, durant la conversa, li he exposat que també hi anava com a votant de l'1 d'Octubre, com a part dels 2,3 milions de persones que vam votar i vam ser reprimits".

"Acabo de sortir de la reunió al Palau de la Zarzuela. No ha estat una visita de cortesia, he anat a parlar amb el Rei del 'a por ellos' pels presos polítics. Perquè el Suprem ha volgut estalviar-li la incomoditat al monarca de veure's amb un pres polític", ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#36 mireia, tona ( espanya), 08/06/2019 - 19:02

Tots els catalans tenim rei i es diu Felp VI
Amb la cara que posa aquesta sra ,...
perque no surt a la vista on va a actes religions aquesta sRA?....Esglesia gairebe franquista....... a sarria

#35 Javieritu, Palma de Mallorca, 07/06/2019 - 11:18

I tant, que en tenim, de Rei. Es diu Felip VI, i tú has anat a saludarl-lo al seu palau. Visca el Rei, i visca Espanya!

#34 Fins els ovaris, Figueres, 06/06/2019 - 21:31

"Els catalans"?
netegeu-vos la boca de parlar per tothom, que n'estem ben tips

#33 ALLEMAN STOLBERG, TORTOSA7, 06/06/2019 - 20:47

Fuentes fidedignas ha salido sin bragas estaban mojaditas conoció a un hombre

#31 Pepe, Lleida, 06/06/2019 - 18:28

¡hala! otra ilegalidad de SM Felipe VOX,la Constitución dice que SM está obligado a consultar a los líderes de todos los partidos antes de nombrar un candidato. Como a Jordi Sánchez el juez Marcehna le ha prohibido salir de la cárcel para ir a la reunión entonces la obligación de SM era ir a la cárcel a consultar a Jordi Sánchez, ¡qué desfac

#31.1 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 06/06/2019 - 18:47

La ley también dice que la gente no debe cometer delitos. Por eso Sanchez está siendo juzgado por rebelión y por el asedio en vía layetana. España es tan democrática que se le puede votar, pero eso no elimina su responsabilidad legal.
De nada.