Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2021. 14:15h.

Laura Borràs dóna like a un tuit que criticava l'"estètica" d'Anna Grau

En canvi va acusar Gabriel Rufián de “masclisme” per qüestionar la seva imatge

Laura Borràs dóna like a un tuit que criticava l'"estètica" d'Anna Grau

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha donat un ‘like’ des del seu compte de twitter a un comentari on es criticava “l’estètica” de la diputada de Ciutadans, Anna Grau.

bor.jpg

 

Borràs, el novembre del 2020, va acusar el diputat d’ERC, Gabriel Rufián, de “masclisme” quan aquest va criticar la seva estètica amb “jaquetes de 1.000 euros” i “bosses de Michael Kors”.En aquest sentit, Gemma Pascual, escriptora i vocal de la Societat Catalana de Pedagogia -filial de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC)- ha penjat una fotografia de Grau a la cambra catalana, juntament amb el comentari “ni ètica ni estètica”. Laura Borràs ha donat un “m’agrada” a l’esmentat comentari.

Roger Pinart, tinent d’alcalde a Port de la Selva i que pertany al mateix partit que Borràs, va acusar la diputada de Ciutadans de semblar una prostituta de “qualsevol club de la Jonquera”.

Després d’aquest comentari, Anna Grau ha escrit irònicament “gràcies a @susannasegovi, @aescarp, a l'equip de la consellera de Feminismes, @taniaverge i a tots els diputats i diputades de diversos grups que m'han donat suport contra els atacs barroers i masclistes de la ultradreta catalana que sempre tira la pedra i amaga la mà…”.

 

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 LoisA, Tabarnia, 09/09/2021 - 10:07

Tiene toda la razon el comentario 22...Mujeres de derechas mujeres sin derechos. El movimiento femininista actual es sectario.

#25 Carlos Gomez, murenu de la serra iole, 08/09/2021 - 21:27

Penseu que hagues sigut de la dissidencia si el cop d´estat hagues triomfat.

Perque aquesta gent ja ve entrenada de casa.

#23 Neferu, Barcelona, 08/09/2021 - 21:03

Anna se ha equivocado al elegir la vestimenta para asistir al parlament pero, eso no da derecho a nadie a insultarla como se la ha insultado. En el parlament y en el congreso hemos podido ver a políticos de extrema izq. desaliñados y hasta sucios y nadie ha dicho nada. Deberían de haber unas normas mínimas de vestiment para asistir a las sesione

#22 La Pepa, Cádiz, cuna de la Libertad, 08/09/2021 - 20:38

Mujeres de derechas mujeres sin derechos.

#21 Agus, Cornella De lobregat, 08/09/2021 - 20:22

No puedo responderla porque me tiene bloqueado en twitter señora BORRAS, pero es usted una hipocrita y luego me va de feminista.