Publicitat
Política · 29 de Gener de 2021. 18:32h.

"Laura Borràs es menjarà ERC"

Manuel Trallero, periodista: "la candidata de JxCat té una fotogènia espacial"

"Laura Borràs es menjarà ERC"

El periodista Manuel Trallero ha afirmat al canal de Youtube de el director d'e-notícies, Xavier Rius, que la candidata de Junts per Catalunya a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, "es menjarà Esquerra" a les eleccions al Parlament.

Trallero ha analitzat el debat de La Vanguardia i ha manifestat que "Borràs m'ha sorprès positivamete" perquè, segons ell, ha donat "un parell de viatges realment importants i ben donats a tots".

El periodista ha assegurat que "s'ha menjat Pere Aragonès, que ha sortit amb una llista que semblava la llista de supermercat". "A Esquerra, si no es posen les piles, se'ls menjarà la senyora Borràs", ha pronosticat.

Finalment, ha assenyalat que la candidata d'JxCat "es menja la càmera" i en aquest sentit ha afegit que "té una fotogènia espacial". En canvi, ha assenyalat que el candidat d'ERC i vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, "sembla que repel·leix a la càmera".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 Oriol, BCN, 31/01/2021 - 19:16

Ostres, que cruels sou tots amb el Pere Aragonès! Pobre tio, deu ser el primer polític de la història que es passa mig any fent de vicepresident sense president! Com voleu que no estigui tocat?

#15 Marcial, Santa Coloma, 30/01/2021 - 11:50

En la época de apareamiento la hembra segrega feromonas. Durante este período las hembras se vuelven muy agresivas y, en ocasiones, acaban por comer a su compañero durante o después del apareamiento, empezando por la cabeza, y evitando dañar las zonas del sistema nervioso encargadas de la reproducción.

#14 Decebut, bcn (tbn), 30/01/2021 - 11:22

Espacial o especial?? No ens està afectant massa la conquesta catalana de l'espai?

#13 Centímetres, Barna, 30/01/2021 - 10:39

El bello Pedro no va guanyar sols per oratòria, va guanyar en bona part per físic (no hauría de ser així en un país inteligent, pero així és), el Pere -no tan bello- segurament perdrà vots per manca de físic i també per oratòria. La del Jaguar guanyarà vots per que a alguns els produeix "morbo", el país és el que tenim, que hi farem,

#12 Tabarnés puro, Barcino, 30/01/2021 - 09:42

En los cuentos infantiles de terror los gigantes se comen a los enanos. Normal que la giganta del pí se coma al enano barbudo.

#12.1 Historia Sagrada, Jerusalem d'Amunt, 30/01/2021 - 10:43

El jueu David es va carregar Goliath, però David tenia algunes habilitats, si més no amb l'honda (no pas el cotxe), pero el pobret Pere és més petitó que el David jueu i les seva única habilitat és viure d'un partit polític.