Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2019. 09:51h.

Laura Borràs ha vingut "a salvar el país"

La candidata de JxCat diu que votar ERC és malgastar el vot

Laura Borràs ha vingut "a salvar el país"

La cap de llista de Junts per Catalunya el 10-N al Congrés, Laura Borràs, en una entrevista a El Punt Avui, afirma, en al·lusió a ERC, que "no hem vingut a fer partidisme, hem vingut a salvar el país”. Borràs critica d'aquesta manera els republicans per no voler una llista conjunta.

"Demanar el vot per després cedir-lo d’aquesta manera a qui actua contra nosaltres, d’entrada em sembla una manera de malgastar-lo. Tu demanes el vot per fer forta la teva posició, no per regalar-li a qui et vol derrotat, a qui està aplicant la repressió, a qui manté la presó, l’exili i no busca cap solució de naturalesa política. És per això que nosaltres diem que els nostres vots no seran donats a canvi de res", ha reivindicat.

També ha assenyalat que "si ERC és o no autonomista és una pregunta que hauríeu de fer a ells". "L’autonomia és una pantalla passada", ha dit. També ha considerat que el Rei ha vingut "a amagar-se. Sembla que el monarca no pot passejar-se pel carrer al seu regne. La quantitat de població que li dona suport és ínfima".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#25 spidernan, Puigcerdà, 06/11/2019 - 22:31

Aquesta tia se l hi en va la olla. Aquestos catalanets estan infectata per un virus, que es ya una epidemia i es diu TV3

#24 Petronio, BcN, 05/11/2019 - 22:59

Més que res, votar ERC és de molt mal gust. Quina mena de gent friki pot preferir la Rahola o el Junqueras a la Princesa d'Astúries?

#23 Xisxes, Barcelona, 05/11/2019 - 22:03

Está tipa solo me provoca jajajajajajajajajajajajajsjsjajajajajajajajajajajajajajaja...ay, jajajajajajajajajajajajajajajaja... !!!

#23.1 Risitas, Estremera, 06/11/2019 - 01:48

jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja

#22 Truquo, Gotham, 05/11/2019 - 21:09

Genuflexo ante la Mesias.

#21 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/11/2019 - 16:11

No em direu que el final de la astracanada no esta sent insuperable. Sembla escrit pels Monty Python

Esta fent envermellir al mateix Boadella.