Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2019. 13:01h.

Laura Borràs increpa el moderador d'un debat

Acusa Iñaki López de ser un maleducat: "a mi no em doni lliçons de respecte!"

La candidata d'JxCat, Laura Borràs, s'ha enfrontat al moderador del debat electoral de La Sexta Noche, Iñaki López, en el qual participaven totes les formacions polítiques. La dirigent independentista ha acusat el periodista de ser un maleducat.

Borràs s'ha queixat que "només he fet una intervenció en el bloc territorial" i ha opinat que "aquest programa va com Espanya, una mica tard". "Aquest programa té gent dedicada a comptar els minuts i pregaria als polítics que són aquí que es preocupessin més dels seus arguments que del temps, perquè estan tots igualats", ha replicat el periodista.

López ha demanat "una mica de confiança" a Borràs, però aquesta li ha dit que "confiança, poca”. El moderador ha lamentat llavors que "jo no acabo d'entendre que s'accepti la invitació d'un programa perquè després es dubti constantment que es comptin els minuts".

La candidata s'ha queixat que "només he tingut una intervenció, això no és de rebut. És que estava interrompent-me vostè a mi". López ha apuntat llavors que "estem parlant del futur de Catalunya. Aprofitin els minuts. Endavant senyora Borràs".

Aquestes paraules han molestat la candidata del partit de Torra i Puigdemont, que li ha etzibat al presentador que "a mi no em doni lliçons de respecte! Perquè m'havia donat la paraula i immediatament me l'ha tret”.

"Li asseguro senyora Borràs que tindrà vostè el mateix temps que les altres persones que són aquí assegudes amb vostè", ha assegurat López. "De moment constato que només he fet una intervenció en el model territorial …” ha insistit la dirigent.

Quan el presentador ha intervingut de nou, Borràs l'ha acusat de tallar-la una altra vegada i li ha exigit "intenti ser educat. Només li demano que intenti ser educat. No em torni a interrompre".

"Li demano disculpes si no he estat educat", ha apuntat Inali López. "Constato que aquest programa va com Espanya, tarda. Que quan Cuba ja tenia la independència li va concedir l'autonomia", ha sentenciat Borràs.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#47 @StopSeparatismo, Barcelona, 04/11/2019 - 18:32

Burras...

#46 Juan Ignacio, Ribamontán al monte, 04/11/2019 - 15:36

¡Qué cara más dura lo que dice al final! España no concedió antes la autonomía a Cuba porque los industriales catalanes se negaban en redondo, no querían perder el negocio de la producción de azúcar y la venta sin competencia de los textiles catalanes.

#45 xavi, Madrid, 04/11/2019 - 13:33

Y por cierto, Cuba no fue independiente hasta el 20 de mayo de 1902.
Interesante artículo que debería leer está señora
https://patriademarti.com/articulos-y-ensayos/1190-20-de-mayo-de-1902-el-dia-que-cuba-fue-independiente-y-sus-antecedentes
Las medias verdades, nunca son verdad.

#44 Alcoberro´s, Barcelona, 04/11/2019 - 13:14

Que chulillos se nos han vuelto todos los de la banda del 3%.

#43 xavi, Madrid, 04/11/2019 - 12:19

Guerra de la Independencia de Cuba 24 de febre. 1895 hasta 12 agost 1898. Concesión de la autonomía 25 de noviem de 1897.. Primer Gobierno autónomo 1 de enero de 1898. El Maine estalla 15 de febrero de 1898 y posterior declaración de guerra USA. El 10 de diciembre de 1898, Tratado de París, España cede Cuba a Estados Unidos. No dice la verdad