Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2021. 12:36h.

Laura Borràs recomana ERC agafar-s'ho amb calma

La presidenta del Parlament qüestiona la “pressa” dels republicans

Laura Borràs recomana ERC agafar-s'ho amb calma

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, en el seu discurs amb motiu de Sant Jordi, ha lamentat que “aquest és un Sant Jordi d’anormalitat democràtica, seguim tenint presos i exiliats”. Posteriorment, ha defensat l’actitud del seu partit, JxCat, en les negociacions amb ERC per formar Govern.

Borràs ha considerat que “tots els que ara tenen pressa, si passés de manera precipitada i generés alguna turbulència, després demanarien aquesta fortalesa”. És per aquest motiu que ha reivindiat un “Govern fort i sòlid”.

La presidenta del Parlament ha apostat per deixar que “madurin” les negociacions i ha demanat no precipitar-se perquè “el Parlament funciona i que el Govern està en funcions i funciona”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 23/04/2021 - 22:55

Si, tu sientalo en la trona y dale cucharaditas de maizena hasta que haga el rotet. Con estos amateurs de la política, con su nulo sentido de la responsabilidad, estamos acabados.

#7 Benet S., Barcelona, 23/04/2021 - 16:29

El dia que el ramat desperti i deixi de votar a la banda de delinquents que han segrestat les institucions, tota aquesta colla de parasits, començant per la geganta groga que ara parla amb prepotencia i vanitat, fugiran com rates per evitar l'escarni del que estan fent merits per rebre. Han destruit i empobrit aquest pais, i no tenen perdó. 155!!!

#6 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 23/04/2021 - 15:26

A vegades escoltant a JuntsxMomio en boca de Laura Borràs, no fa falta comentar res. Que vayan días y vengan ollas y a vivir (fantásticamente), que son dos días.

#5 Kontracat, Barcelona, 23/04/2021 - 14:31

Pobre Catalunya en mans d'aquests funcionaris que no funcionen i disfruten com a gorrins del contra pitjor, millor, jugant amb la societat i economia catalana per poder viure com a reis repartint-se els dinerons dels catalans, van coñtra Catalunyña!!!

#4 Die Frage, Gironès monamour, 23/04/2021 - 13:47

De què va aixó d'agafar-se el que sigui?, amb dues mans no per que no és prou grossa.