Publicitat
Política · 25 de Juny de 2020. 12:58h.

Laura Borràs va de víctima

Afirma que votar a favor del suplicatori és “anteposar la pàtria a la democràcia”

Laura Borràs va de víctima

La portaveu de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha vinculat amb la "repressió" el suplicatori per tal de sotmetre-la a un judici en el Suprem, acusada de prevaricació, malversació, frau i falsedat documental, i pel qual la Fiscalia demana quinze anys de presó.

Borràs ha denunciat que votar a favor del suplicatori és “atropellar els meus drets i ho van a fer a consciència”. “Anteposar la pàtria a la democràcia comporta aquests peatges i espero que la seva consciència ho resisteixi”, ha etzibat.

La portaveu de JxCat al Congrés ha qualificat d'“escenificació d'una activitat democràtica” la Comissió de l'Estatut del Diputat que ha avalat investigar la dirigent de Junts per Catalunya per “quatre delictes que no he comès”.

“Els diputats estan decidits que la unitat d'Espanya justifica qualsevol mitjà encara que el preu sigui esquerdar la democràcia”, ha denunciat Meritxell Borràs davant els mitjans de comunicació.

Malgrat que la sessió és a porta tancada, la diputada de JxCat, Míriam Nogueras, ha reproduït la intervenció de Borràs a través a Twitter: "no vull ser absolta per la bandera que defenso, però tampoc vull ser condemnada per les sigles que represento". "No es tractava que posessin la mà al foc per mi, només que no m'haguessin llençat a la foguera" ha afegit.També ha manifestat que "el Congrés no és – o no hauria de ser- un tribunal, i encara que hi hagi diputats que ja m'han condemnat per les idees que represento, no són – o no haurien de ser- jutges i aquesta sessió no és – o no hauria de ser- un judici".

També ha lamentat que la votació estigui "predeterminada" i ha que la meitat dels diputats votaran sense ni tan sols escoltar-me". "Una altra vulneració més del meu dret a defensa", ha criticat.

Finalment, ha advertit que "encara que votin somiant en una Espanya cada vegada més 'rojigualda', l'estan convertint cada vegada més, en una Espanya en blanc i negre". "Perquè avui l'únic triomf és el de la repressió. I sempre que guanya la repressió, perd la democràcia. I en dies com avui per golejada", ha conclòs.

Laura Borràs, amb els diputats de JxCat al Congrès, atén als mitjans

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#35 turuta, Barcelona, 26/06/2020 - 14:35

També se l'hauria de jutjar per fer apologia de la violència a la tardor passada, quan cremaven contenidors...

#34 Santi F., BCN, 26/06/2020 - 11:19

Está en el DNA de Jordi Pujl y los suyos.
A corruptos no les gana nadie.
Y mira que tienen competencia.

#33 Indibil, Ilerda, 26/06/2020 - 09:22

Tranquila reina que això no passarà. Per sigles no serà. No et preocupis

#32 Neferu, Barcelona, 26/06/2020 - 08:55

Nada de siglas, niña. A nadie se condena por las siglas ni por lo que diga o piense, sino por lo que se haga que no sea legal. Ni más ni menos que como se hace en cualquier país democrático. El victimismo y las mentiras ya no cuelan

#32.1 josep Maria , Barcelona, 26/06/2020 - 09:21

CASADo absueto por sus sigals en el tema del martes, hoy es muy inteligente ho los españoles son inos soquetes pues el se caso el master el 5 meses.
Gonzalez No se concede el suplicatorio para investigar relacion con los gal.
PSOE de Andalucia aqui no se mueve nada

#32.2 Neferu, Barcelona, 26/06/2020 - 15:54

Jder. Josep. Me ha costado entender tu escrito. No porque yo sea tonta, es que lo has escrito bastante mal y lo he tenido que ir descifrando y relacionándolo. En fin, que sí, que tienes razón en algunas cosas de las que intentas decir, y te doy la razón en lo de Gonzalez. A ver si tú tienes la valentía de decir que lo q dice Borrás no es cierto.

#31 Tabarnia 5, Barna, 26/06/2020 - 08:19

Nada,nada a seguir la tradición de tus siglas.LLORIQUEO Y CORRUPTEO.
Mientras en vuestra República Catetunya sigáis manteniendo vuestro rebaño haces bien en tirar de manual.
Por cierto tú sustituto no será por casualidad el enano ese que está a tu lado en la foto que parece la sota de espadas?
VISCA TABARNIA LLIURE