Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2019. 11:13h.

Laura Borràs va ressuscitar

La diputada de JxCat assegura que "em vaig morir i després vaig tornar"

La diputada de JxCat, Laura Borràs, ha explicat en una entrevista a Ràdio 4 que quan va néixer la seva filla "vaig morir" dessagnada però "vaig tornar" perquè el seu pare la va reanimar. Borràs afirma que producte d'això pateix una "anèmia crònica". "No tinc sang a les venes", ha lamentat.

"Jo tinc problemes de salut, els arrossego des de que va néixer la meva filla ja fa 19 anys. De fet vaig perdre la vida el dia que ella va néixer. Em vaig morir i després vaig tornar. Per això suposo que valoro tant el fet de ser-hi, perquè jo vaig viure realment el que podria ser no ser-hi", ha relatat.

"Sí,sí, jo em vaig morir, ho vaig donar tot. Vaig tenir una hemorràgia interna, una peritonitis, un xoc hipoglucèmic i una aturada. Llavors el meu pare em va reanimar. Va ser una cadena de fets que tècnicament em va portar a morir-me i després tornar", ha afegit.

La dirigent independentista ha recordat que "em van intervenir, llavors UCI, dos anys amb transfusions de sang, un periple una mica complicat. M'ha quedat una anèmia crònica, per tant estic baixa de defenses. Llavors ho agafo tot, estic sistemàticament refredada des d'ara fins el mes de maig".

"Vaig tirant com puc. Em fa gràcia perquè la gent em veu com la viva imatge de l'energia, però si alguna cosa no tinc és energia perquè no tinc sang a les venes. Però sempre dic que la naturalesa està sobrevalorada, a la vida el que importa és l'actitud", ha argumentat.   

Publicitat
Publicitat

66 Comentaris

Publicitat
#59 Lepero, Barcelona, 16/12/2020 - 23:08

Lo de la resurrección se entiende, por algo tiene amistades bíblicas.

#58 Antonio, Madrid, 22/09/2019 - 11:53

Joder, lo que hay que oír...

#57 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 20/09/2019 - 12:43

Pujol va tenir una revelacio mistica als 10 anys, aquesta dona va i ve del mes enlla com si anes a la perruqueria, tenim dues monges en plantilla, el Cuixart va cami de convertirse en la flauta de Bartolo, l´Alfred Bosch es paseja pel mon amb una targeta de Ministre d'Afers Exteriors de no se sap que i el Valtonyc diu que no vol anar a Eurovision

#56 Alcoberro´s, Barcelona, 20/09/2019 - 12:14

Mirar como tiene que ser esta tipa que hasta Dios nos la devolvió.

#55 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 20/09/2019 - 10:53

Anemia crónica?...esta muchacha lo q tiene es tontuna crónica, pero tranquila q de eso no se muere nadie.