Publicitat
Política · 25 de Gener de 2020. 10:34h.

Laura Borràs vol publicar les converses amb el Rei

“Les nostres discussions han estat molt intenses”

Laura Borràs vol publicar les converses amb el Rei

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, en una entrevista a El Punt-Avui, explica que “algun dia escriuré les meves converses: Tres horas con Felipe de Borbón. Han estat tres trobades i totes tres aproximadament d’una hora. En menys de sis mesos haver-te trobat amb ell tres vegades, amb converses en profunditat, dona per dir moltes coses”.

“Les nostres discussions han estat molt intenses i amb dosis de molta profunditat. No han estat converses fàcils ni per a ell, per haver de sentir el que jo li havia de dir, ni per a mi de dir-ho, però jo miro de dir les coses amb tota la correcció possible sense que això em tregui la determinació del que he de comunicar, amb tot el convenciment”, explica.

“La situació és prou greu per no deixar passar l’oportunitat de parlar amb el cap d’aquest Estat que ens empresona, que ens reprimeix, que no accepta la base del que hauria de ser un Estat democràtic, que és la democràcia”, considera.

D’altra banda, assenyala que “veient el document d’ERC, entenem que hi ha hagut un acte de fe, i nosaltres no ens podem permetre la fe, estem en el marc de la política i algú que ja ha incomplert prèviament allò que t’ha dit no té crèdit. El vot dels teus electors és extraordinàriament valuós per malbaratar-lo fiant-te d’algú que no ha donat cap mena de confiança perquè aquesta fe pugui existir”.

“Veig possiblement eleccions el 2020 perquè no estem en una situació normal i perquè l’Estat espanyol té moltes ganes de treure’s del davant qui molesta massa, i evidentment JxCat molesta molt”, admet finalment.

“Per carregar-se l’independentisme, es carreguen els fonaments de la democràcia. Com que això és així, probablement el president Torra serà inhabilitat, i aleshores el Parlament, com ja va fer fa unes setmanes, haurà de defensar la seva sobirania. Veurem si aquesta sobirania es podrà defensar”, conclou.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Joan, BCN, 26/01/2020 - 18:06

Té autorització del Rei? Li va dir que l'entrevista seria publicada posteriorment? Si és que no, posa en safata que li posin una querella criminal, cosa que em sembla magnifica.

#19 Telamarinera, Vng, 26/01/2020 - 16:17

.. libro? Puede ser.
Pero el editor está claro quién será ...alguien que hace papel con trapitos.

#18 Flanagan, Tabarnia City, 25/01/2020 - 21:51

Está se cree que esta de trapis con su amigo Isaías.

#17 Joan del Bages, Manresa, 25/01/2020 - 21:42

Sra. Borràs, i per què abans no comença a escriure un tractat sobre contractes del sector públic fraccionats i adjudicats com vostè ho va fer ? Però després que es fes públic allò segueix alliçonant a la gent ? És increïble. Quin espant de polítics tenim a Catalunya. Així ha anat tot.

#16 LuisAlb, Tabarnia, 25/01/2020 - 19:30

Bueno señora Borrás, no trate de dsifrazar la realidad de sus palabras, usted quiere ganar dinero con una conversación privada en un futuro, vistiendola de servicio al país. En el caso de que finalmente lo haga, se podrá decir que usted no es una persona de fiar, y no será ningún ejemplo moral a seguir.