Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2020. 22:37h.

Laura Borràs vol ser un altra presa política

La dirigent de JxCat no anirà al Suprem a declarar malgrat estar acusada de corrupció

Laura Borràs vol ser un altra presa política

La portaveu de JxCat al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha anunciat que no anirà aquest divendres al Tribunal Suprem on estava citada per declarar per un presumpte delicte de prevaricació, malversació, frau i falsedat documental en detectar-se presumptes irregularitats en contractes quan era directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

Borràs ha informat que no aniria a declarar perquè si ho fes "implicaria validar totes les irregularitats que fa més d'un any que estic denunciant en una causa que ha vulnerat els meus drets des del primer dia".

"Avui he comunicat al Tribunal Suprem que demà no aniré a declarar. Fer-ho implicaria validar totes les irregularitats que fa més d'un any que estic denunciant en una causa que ha vulnerat els meus drets des del primer dia" ha escrit la diputada.

33.jpg

"Cal recordar que aquesta causa no hauria existit mai si jo no fos 'una conocida independentista'. He defensat i defensaré sempre la meva gestió al capdavant de la ILC. I en particular estic molt orgullosa de la feina feta amb els contractes que són objecte de la investigació" ha apuntat al missatge.

333.jpg

La portaveu de JxCat defensa que "es va fer una feina capdavantera i molt ben valorada pels seus usuaris i que, objectivament, van estalviar diners a la ILC" i ha denunciat que "en tot aquest temps ni jutges ni fiscals s'han molestat en comprovar la qualitat i la veracitat d'aquesta feina".

La Sala Segona del Tribunal Suprem va admetre l'escrit de la fiscalia a favor d'obrir una investigació penal contra la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, per una presumpta malversació, prevaricació, frau a l'Administració i falsedat documental durant el període que ella va estar al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes, entre 2013 i 2018. La portaveu de JxCat està investigada per possibles irregularitats en contractes per tal de beneficiar un amic seu, l'informàtic Isaías Herrero.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 Sergi Sergio, Barcelona, 14/02/2020 - 19:18

Esta corrupta no sera "presa politica" esta sera "exiliada", esta choriza se dara el piro como el Fuigdemont y la Rovira.

#21 Soloesmiopinion, Tabarnia, 14/02/2020 - 16:30

Sabe que es culpable, que la han pillado in fraganti y con multitud de pruebas y ahora, como buena indepe, intenta envolverse en la estelada para camuflar su corrupción. Lo de siempre, vamos.

#20 Marti , Palafrugell, 14/02/2020 - 13:41

Qué les das, Isaias?

#19 Manuel Pimentel, La Malahá, 14/02/2020 - 13:30

Nos quiere engañar a todos. Lo que realmente quiere y a lo que aspira, es a dirigir el Instituto de las Letras Carcelarias.

#18 DESJUDICIALITZAR = IMPUNITAT, Barcelona, 14/02/2020 - 12:44

Volem que l'Estat MIRI CAP A UNA ALTRE VANDA
Volem que la Justicia NO ACTUI

IMPUNITAT.CAT

Que maco es somiar truites
Pedro, no tens ni idea de a on t'has ficat