Publicitat

JxCat equipara la política migratòria de Sánchez amb la de Salvini

Laura, la progre

Borràs, en una imatge del seu twitter (@LauraBorras)

La portaveu de JxCat al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, ha recriminat el "viratge insòlit" del Govern de Pedro Sánchez en política migratòria cap a "una política pròpia de la ultradreta de Salvini".

"La deriva del govern d'Espanya en política migratòria i de refugiats ha sorprès propis i estranys, amb un viratge insòlit d'un govern d'esquerres cap a una política pròpia de la ultradreta de Salvini" ha afirmat Borràs durant la seva intervenció en el debat sobre la crisi de l'Open Arms.

Borràs ha acusat el Govern espanyol d'actuar "tard i malament" i ha criticat que han permès "que els interessos dels Estats se situïn per sobre de les necessitats dels éssers humans". "D'acord amb la legislació internacional davant de vides en perill rescatar no és una opció, rescatar és un dret" ha defensat la portaveu de JxCat.

Laura Borràs, ha preguntat al Govern espanyol "com es passa de l'acollida incondicional a l'hostilitat manifesta" i ha dit que "cal aturar el drama que criminalitzin als que pretenen salvar vides".

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#29 Quins progres de cartulina!, Chez Fangue, 01/09/2019 - 00:11

Al meu poble n'hi ha una que havia penjat durant temps la pancarta de volem acullir, un dia algú li va dir: compte que t'en ficaràn algun a casa teva, l'endemà la pancarta ja no hi era.

#28 Joan, BCN, 31/08/2019 - 10:28

Seria interessant saber qui és la persona que condueix el BMW.

#27 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 31/08/2019 - 00:57

Pero la banderia d´aquesta pospunki de Sita Murt no es la que te els MENAS tirats pels passadissos de les comissaries i acampats per Montjuic ?

#26 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, LAURA PER QUE NO FEU MILLORS POLITICAS SOCIALS A CATALUNYA COSA fa molt temps que no feu no, 30/08/2019 - 20:22

JO PODRIA CREURA UNA MICA ALS POLITICS cuando vendieran los Coches Oficiales QUE DISFRUTEN Y NOS CUESTAN TANTO DINERO PUBLICO MANTENERLOS .CUANDO SE QUITEN TODOS LOS PRIVILEJIOS ..LAIRA Catalunya te molta POBRESA No teniu Diners si feu RETALLADES ¿ Con podeu portar REFUGIATS ? Con los alimentareis ? un viuran ?

#25 gurguri, barcelona, 30/08/2019 - 15:48

Laura Borrás,es como Puigdemon , los herederos de la CIU del 3 por ciento,pero más excluyentes, soberbios y supremacistas.