Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2009. 22:16h.

L'autobombo de Jordi Hereu

CiU denuncia que gasti un milió d’euros en una nova versió del ‘Fent Barcelona’

L'autobombo de Jordi Hereu

Una imatge de la campanya 'Fent Barcelona'

El  grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, que presideix Xavier Trias, ha lamentat en un comunicat que  el govern que encapçala Jordi Hereu "es gasti més d’un  milió d’euros en una nova versió de la campanya publicitària Fent Barcelona, que el CAC ja va declarar il·legal fa sis mesos".

De la seva banda, el portaveu del grup  de CiU, Joaquim Forn, ha denunciat que "amb l’excusa de presentar una  web  sobre les  obres a Barcelona, el bipartit posa en marxa una nova
campanya propagandística intolerable en temps de crisi".

El  govern  municipal  ha  presentat  aquest dilluns un nou apartat del web municipal bcn.cat dedicat a donar a conèixer les obres que estan en marxa a la ciutat de  Barcelona. "Es  tracta", diu el comunicat, "d’un  servei  que  d’alguna  manera ja es podia consultar  a la xarxa, a través de la web acefat.com de les empreses de subministraments  que  actuen  a  la capital catalana, i, fins i tot, en la pròpia  pàgina d’internet de l’Ajuntament per fer el seguiment de les obres de l’anomenat Pla E amb diners del Govern espanyol".

En  opinió  de  Joaquim  Forn,  “la  presentació  d’aquest nou servei és en realitat  l’excusa per posar en marxa una nova campanya propagandística del govern  municipal,  en una operació que el bipartit posa en marxa de manera puntual cada sis  mesos”.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Pere, Barcelona fa pena, 17/11/2009 - 17:22

Hereu necessites ja el cap de gabinet nou!!! a què esperes???

#8 Cataluña y los mundos de Pin y Pon, bcn, 17/11/2009 - 13:19

Hay-Untamiento,esa es la palabra para los consistorios.

#7 Fran, Llinars, 17/11/2009 - 11:36

Hereu podria donar-se 1 volta pel Born i veura com t la ciutat d´oblidada.Obres eternes al Mercat,moros campant tranquil-lament robant,bruticia,deixadeça,comerços tancant,etc...en quin mon viviu els d l´ajuntament?.

#6 Hug, Begur, 17/11/2009 - 10:22

El Parc de la Sagrada familia es un basurero. No hi ha ni vigilancia ni neteja. Esta molt deixat. Els turistes s´en adonen de que es Barcelona

#5 miquel, Barcelona, 17/11/2009 - 10:22

Doncs, el que és increible, està passant a la plaça del Mercat de Sant Gervasi. Vàren fer un abocador per trastos vells. Ara la gent s'ha queixat i ahir varen començar a desmontar-lo. Qui ha de pagar tota la despesa de montar-lo i desmontar-lo???