Política · 11 de Novembre de 2009. 21:36h.

L'autodeterminació arriba al Parlament europeu

Els impulsors del 'I'm catalan, I love freedom' expliquen la nova campanya

L'autodeterminació arriba al Parlament europeu

Una imatge de l'acte a l'eurocambra

Els impulsors de la campanya I'm catalan, I love freedom s'han aplegat aquest dimecres al Parlament europeu "per tal de posar de manifest que l'Estat espanyol no respecta cap iniciativa democràtica catalana que reclami el reconeixement del dret de decidir el seu futur". Tots els europarlamentaris han rebut un llibre fotogràfic amb imatges de la manifestació del passat 7 de març a Brussel·les.

En l'acte inaugural de la campanya hi ha participat Joan Solà, Premi d'Honor de les lletres catalanes; Toni Strubell, coordinador de la Comissió de la Dignitat; l'eurodiputat d'Esquerra, Oriol Junqueras; i el catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular i impulsor de la marxa dels deu mil a Brussel·les, Enric Canela.

Els responsables d'aquesta nova campanya, que es mantindrà durant tota la presidència espanyola de la UE, han explicat els eurodiputats les desenes de consultes populars en favor de la autodeterminació que s'estan organitzant pel proper 13 de desembre.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 TT, Barcelona, 12/11/2009 - 14:53

Pere Prats (Sants): "La Unión respetará las funciones esenciales del Estado, especialmente las que tienen por objeto garantizar su integridad territorial" (Art. 3bis.2). El problema es que malgrat tot, voste continuara creient als que l'enganyen.

#11 pep, bcn, 12/11/2009 - 12:08

Pere, quin tractat de Lisboa t'has llegit? el del "Libro Gordo de Petete"?...jajaja...si és lo que diuen, "la ignorància és molt atrevida"...jajaja

#10 pep, bcn, 12/11/2009 - 12:02

Si, si pasqual, el conflicte interesa tant que hi havia cua per entrar el happening den Junqueras...jajaja...Ara enviran una carta al President del Parlament i faran una nota de premsa sient que el Parlament debat sobre la independencia...jajaja...

#9 Pere Prats, Sants, 12/11/2009 - 11:38

TT (Barcelona) no és un problema que Europa vulgui o no, el Parlament Europeu no és cap dictadura, el que ho marca és el Tractat de Lisboa el qual contempla aquesta possibilitat (divisió d,estats) per tant si es fa com marca el Tractat no hi ha problema

#8 jaume, vic, 12/11/2009 - 10:32

on eren els de CIU? no eren tan nacionalistes? en tremosa no va dir que ell era independentista a la campanya? els del PSC on eren? es veu que els unics que defensen l'independencia mes alla de les paraules es ERC?