Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2009. 01:09h.

"L'autodeterminació ha de ser acceptada per consens"

Jordi Fàbrega defensa la "mobilització democràtica" de l'13-D

Jordi Fàbrega (ICV), alcalde de Sant Pere de Torelló, delegat de la Generalitat a la Catalunya Central i portaveu de la plataforma Decidim.cat, ha defensat en un debat sobre el 13-D al programa Àgora de TV3, que "la autodeterminació ha de ser acceptada per tots, per consens".

Segons Fàbrega, el 13-D ha significat "un alt grau de mobilització democràtica, i s'ha preguntat: "Per què hi ha tanta gent que es mobilitza per l'independentisme?". Ha afegit que "hem de creure en les possibilitats que tenim com a poble".

També ha assenyalat que, al marge de les xifres, "la consulta no era vinculant, però sí que havia vinculació respecte a la seva repercusió política". Fàbrega ha considerat que la jornada "ha estat molt positiva".

Jordi Fàbrega, durant el debat
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Francesc, Barcelona, 15/12/2009 - 15:01

En Jordi Fàbrega va ser, de llarg, la persona que va estar millor a l'Àgora d'ahir a la nit.

#2 jo mateix, planeta terra, 15/12/2009 - 02:02

prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!és la"pedorreta"del 70?la població a les consultes,us esperem a BCN.

#1 Toni, Barcelona, 15/12/2009 - 01:55

L autodeterminació dels pobles és un DRET COL.LECTIU PREVI, car JA ÉS ACCEPTAT per la legalitat internacional.. El que requereix ser acceptat, no per consens, sinó per majoria, és la independ... En Fàbrega defensa son partit ICV, perquè no es mulli.