Publicitat
Política · 28 de Juny de 2011. 19:15h.

L'autovia de la vergonya

Un tram de l'autovia del Mediterrani porta tancat tres anys des de la seva inauguració

L'autovia de la vergonya

El tram tancat de l'Autovia del Mediterrani

Renfe ha hagut de suprimi el servei d'AVE entre Toledo i Conca per manca de viatges -les obres van costar uns 70 milions d'euros- mentre que, a Catalunya, hi ha un tram d'una autovia que porta tres anys tancat per desperfectes. El tram, a més, es va tancar tot just inaugurat.

El delegat del Govern, Joan Rangel, en efecte, va inaugurar el juliol del 2009 l'anomenada Autovia del Mediterrani entre Tarragona i l'Hospitalet de l'Infant, els únics quaranta quilòmetres a Catalunya que fan de variant de la atapeïda Nacional 340.

Però just uns dies després es va haver de tancar un tram de nou quilòmetres al voltant del coll de Balaguer per problemes de despreniments. I gairebé tres anys després encara continua tancat.

El Ministeri de Foment va licitar el maig de l'any passat les obres per reparar l'esmentat tram per 5,1 milions d'euros malgrat que l'autovia ja va costar gairebé 33 milions. Però no se n'ha sabut mai més res i tampoc s'han dut a terme.

El tram tancat està passat l'Hospitalet de l'Infant en direcció a l'Ametlla de Mar i provoca els habituals embussos de trànsit, sobretot en temporada turística, en reduir-se la via de de dos a un carril.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#18 Tio Canya, ALA FRUGELL FREE CATALONIA, 01/08/2011 - 16:27

La Caixa es el Deu de tots nosatres. Aquesta NO es dignament SENYALITZADA al començament. L' AIGUA, LLUM I GAS tot del DEU CAIXA. Cal fer BOICOT AL DEU CAIXA.JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

#17 JON, BCN, 29/06/2011 - 21:00

Que no sabeis quien manda en la nació CAT?
Por qué se tardo tanto en hacer la autvia a madriD?
Quien hizo la condoNACIOn al PSC i a ERC?
Por que se suben los peajes casi el doble del IPC y el GAS y todos callan?
Quien ha recibido la concesion dela A2 cuando ya habia finalizado?

LA CAIXA,

#17.1 pepe, andorra, 30/06/2011 - 00:32

En alella donaron un millón de Euros a la fundación Can magarola, controlada por el ayto. para q no le obligaran a poner paneles antiruido, asi q si buscas, encontraras. Claro q LA CAIXA es una vaca sagrada, una parte de la santisima trinidad nacionalista.

#16 Joan , barcelona, 29/06/2011 - 15:52

Lo mes extrany es que els alcaldes i habitants de la zona no diguin res o si diuen alguna cosa, ningú s'ha enterat. Si als propis afectats els hi sembla bé ... Com deia algú abans, aquests desgavells només s'atreveixen a fer-los a les comarques de Tarragona.

#15 Alfons, Cambrils, 29/06/2011 - 12:38

Tens raó Jordi ,es tota una casualitat que el tall està justament davant del peatge de La caixa, mes jeta imposible. Si vulguesin en 15 dies estaria arreglat ,

#14 Antoni Alzaga, L'Ametlla de Mar, 29/06/2011 - 09:47

Una bona feina periodística d'e-noticies, seria fer el seguiment d'aquest despropòsit que es mantenir aquest tram tancat de l'A-7 i demanar als alcaldes dels municipis afectats, a Foment i al Conseller Recoder què han fet per posar-lo en servei.