Publicitat

Elsa Artadi: "l'acord amb els Comuns ha de tenir conseqüències"

Legislatura fràgil

El Govern superarà el primer tràmit dels Pressupostos, però Junts per Catalunya considera que l'acord entre ERC i els Comuns és un "fracàs per a l'independentisme i, especialment, per a Pere Aragonès", a qui ha tornat a assenyalar com el "màxim responsable" de cuidar els pactes que ell mateix va subscriure ara fa mig any amb la CUP i l'ha acusat d'"abandonar les negociacions amb la CUP i llençar-se als braços dels Comuns".

Artadi ha dit que "ERC i Aragonès han fet un preacord que no és de Junts" i ha exposat que "avui s'ha fet un gir, s'ha abandonat un camí, per això volem una reunió de partits independentistes" per valorar si "s'estan complint els acords o no". "L'acord amb els Comuns altera la majoria de la investidura i ha de tenir conseqüències", ha advertit.

La dirigent de JxCat ha exposat que "ara hem d'analitzar quin recorregut nacional té aquesta legislatura, la que ens havia de permetre seguir avançant cap a la independència. Aquest preacord pot suposar l'aprovació dels comptes, però és un fracàs per l'independentisme".

Tanmateix, ha dit que "els pressupostos són bons i el conseller Giró ha fet molt bona feina" i, en referència a l'acord entre ERC i els Comuns, ha afegit que "analitzarem en detall tots els elements dels pressupostos i afegirem les esmenes necessàries". "Anirem mirant partida a partida i, com va dir ahir el nostre secretari general, no acceptarem ni un gir de 180 graus, ni de 45 ni de 20 graus", ha conclòs.

Elsa Artadi ha deixat clar que "Junts només negocia amb ERC i la CUP perquè entenem que és la majoria independentista la que ens farà avançar. En canvi, ERC ha obert les portes als comuns, que tenen com a objectiu trencar la majoria independentista" malgrat que el seu soci de Govern va demanar a Aragonès que "treballés pels acords que l'havien portat a ser president".

Finalment, ha criticat que "Ernest Maragall va fer un anunci tàctic fa una setmana -en referència al no als comptes de l'Ajuntament de Barcelona- i no ha aguantat". "S'ha convertit en la crossa del pitjor govern municipal que ha tingut Barcelona en la història de la democràcia", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Marcial Heredia, el circo de la tele, 22/11/2021 - 17:52

En ese obsceno cambalache, Junts son unos convidados de piedra que quedan como el tonto de la película. No Rick, no pretenderás que se hagan un hara kiri con el cuchillo del pan. La Ferru ya lo decía, "sempre trobem la casa amb els armaris regirats perquè ens roben". Y ahora eso. Algo harán Rick, tendrá consecuencias, son los putos dueños!

#9 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 22/11/2021 - 17:51

“Los presupuestos son buenos…..”(La Artadi dixit)
Conclusión, no se crean nada de lo que digan después de esta afirmación .

#8 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 22/11/2021 - 17:38

Classes de catala per nouvinguts i besties amb forma humana i progressar professional i socialment treballant de xofers i minyones per Doña Tachenko o la nena Artadi en segona opcio :

https://www.youtube.com/watch?v=HTXEPndtWI0

Visca Catalunya. Raso y corto

#7 joan, manresa, 22/11/2021 - 16:56

El Casal,16:57 h.--Sra., Elsa.., qui la vist i qui la veu...!! Vostè te ,o tenia las neuronas ben colocadas..,que a passat..??? L'alterat el canvi climàtic...??..,o li puja un esgraó la immaduresa política..?Com es pot arribar amb el seu nivell a posar-se en mans d'una CUP o dels Comuns..?? De veritat no yan altres alternativas..??Molt baix axó

#6 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 22/11/2021 - 16:53

Junts, fora del govern, ja.