Publicitat
Política · 18 de Juny de 2019. 16:48h.

L'electorat del PP volia més canya

Alejandro Fernández atribueix la baixada electoral a que la resposta dels populars no va ser "adient"

El portaveu del PPC al Parlament, Alejandro Fernández, ha manifestat aquest dimarts que els populars van perdre "pràcticament la meitat" del seu electorat pel paper de la seva formació durant la consulta del 9-N i durant els mesos de setembre i octubre de 2017.

"El Partit Popular està vivint un cicle electoral en el qual se sumen evidentment alguns elements del passat. A Catalunya hi ha una part de la societat catalana que creu que des del referèndum -per dir-ho d'alguna manera- del 9 de novembre de 2014 passant pels mesos de setembre i octubre de 2017, el PP no va tenir una resposta adient pel que estava passant. Això ens va fer perdre pràcticament la meitat del nostre electorat i ara estem en un procés d'intentar recuperar aquesta confiança" ha admès Fernández.

El dirigent popular ha reconegut, a preguntes del director d'e-notícies, Xavier Rius, que l'electorat demanava una resposta més dura durant aquells episodis. "De fet el traspàs de vot a altres forces constitucionalistes es basa en això" ha admès el portaveu popular. "El PP no ha pogut fer bé les coses, sinó, no estaríem en la situació electoral en què estem" ha dit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Francesc Caixa, Valls, 18/06/2019 - 18:45

Teníeu que robar més!!!¡

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 18/06/2019 - 17:02

Home, això i que a la primera oportunitat heu pactat amb ells i us heu empassat la propaganda indepe fins fa quatre dies.