Publicitat
Política · 3 de Gener de 2011. 20:21h.

L'embolic de la setmana blanca

Irene Rigau diu que la seva viabilitat "continua sent una incògnita"

L'embolic de la setmana blanca

Irene Rigau, durant l'entrevista

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha afirmat que la viabilitat de la setmana blanca a diferents escoles continua sent una incògnita perquè el govern anterior no els va dir quines ajudes tenien, malgrat que el passat divendres va dir que el Govern l'eliminarà "aquest mateix curs". En una entrevista al programa de Catalunya Ràdio El secret, amb Sílvia Cóppulo, la nova consellera ha afirmat que els recursos són inferiors als previstos: "La intensitat de l’ajut és baix. El que volem és poder tractar aquesta qüestió amb les famílies, amb els centres i amb els municipis."

Sobre la setmana blanca, Irene Rigau ha explicat: "Ja estan assignats aquests diners, ja ho va deixar l’anterior govern. El que passa és que les sol·licituds han quedat allà per respondre. Imagini’s que vostè ha previst una activitat que li costa 300 euros i que li donen 20 euros. La previsió que s’havia fet és un ajut però la intensitat d’aquest ajut és baix." Rigau està disposada a eliminar aquesta setmana festiva del calendari escolar de l’any que ve.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Joan, Sant Cugat, 04/01/2011 - 10:09

És molt dificil arreglar un pitafi com el que va organitzar l'anterior govern a mig curs. La Sra. Rigau té prou capacitat com per arreglar el que es pugui a aquestes alcades del partit amb flexibilitat. I l'any que vé fer bé le coses des del començament.

#2 massa ràpida, girona, 03/01/2011 - 23:03

Aquesta Sra. ha parlat massa aviat. Els professors faran les hores lectives que marca el calendari. Suposo que ella deu saber que ja van convertir una setmana d'hores no lectives en lectives. Què proposarà? Que les escoles tanquin una setmana abans? El maleit costum de parlar sense pensar.

#1 Miquel Solé, Barcelona, 03/01/2011 - 22:57

Un encert l'elecció de la Irene Rigau al capdavant de la Conselleria d'Educació. I encertades les opinions que ha expressat sobre la setmana blanca, el finançament i el calendari escolar. Crec que en aquest camp, amb el canvi hi sortirem tots guanyant, alumnat, famílies, societat i professorat.