Publicitat
Política · 8 de Novembre de 2018. 20:45h.

L’embolic de l’ATLL

La Generalitat no vol indemnitzar Acciona per liquidar el contracte d’Aigües Ter-Llobregat

L’embolic de l’ATLL

Damià Calvet

El Govern descarta indemnitzar Acciona per la liquidació del contracte que adjudicada a un consorci liderat per la constructora la gestió d’Aigües Ter Llobregat (ATLL) durant un període de cinquanta anys. La Generalitat no no només no preveu indemnitzar Acciona per danys i perjudicis, sinó que li reclama més de 38 milions d’euros per cobraments a l'administració que ja no havien de haver-se dut a terme.

Així ho ha conclòs la comissió que els departaments de Territori i Sostenibilitat i Economia, el gabinet jurídic de la Generalitat i l’Agència Catalana de l’Aigua van constituir aquest estiu per liquidar el contracte amb la constructora. El Govern argumenta que el contracte de gestió d’ATLL va ser declarat nul i la justícia no va assenyalar cap culpable.

Mentrestant, els informes pericials obtinguts per Acciona xifren en 305 milions d'euros la liquidació del contracte de gestió del servei d'abastament d'aigua i en 769 milions els danys i perjudicis ocasionats per la liquidació de l’acord. L’empresa té ara 10 dies per presentar al·legacions.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Alejandro, Barcelona, 09/11/2018 - 08:32

Todavía nos quedaremos sin agua corriente... si depende de Torra, es casi seguro.

#1 Calígula, Girona, 08/11/2018 - 21:02

A la que se ponen la llufa amarilla la van cagando sin parar. Panda de inútiles y chorizos.