Publicitat
Política · 21 de Març de 2011. 16:52h.

L'embolic de Núria Marín

L'alcaldessa de l'Hospitalet afirmava que era diplomada en econòmiques pero només tenia els tres primers cursos, que equival a empresarials

L'embolic de Núria Marín

Núria Marín, en una foto d'arxiu

L'alcaldessa socialista de l'Ajuntament de l'Hospitalet, Núria Marín, ha penjat al facebook la certificació oficial de la seva diplomatura en Ciències Empresarials després de ser acusada d'inflar el seu currículum acadèmic.

Marín ha publicat la certificació de la seva diplomatura en Ciències Empresarials, malgrat que a la web de l'Ajuntament encara hi figura com diplomada en Ciències Econòmiques, una diplomatura que no existeix. Així mateix, al document aportat per l'alcaldessa s'especifica que li queden dues assignatures per finalitzar la carrera d'Econòmiques.

A la biografia oficial de la dirigent del PSC, publicada a la web del consistori, s'indica que la primera regidora de l'Hospitalet és "diplomada en ciències econòmiques", quan aquest títol és inexistent.

Segons ha informat naciodigital.cat, els serveis docents de la Facultat de Dret de Barcelona han assegurat que la diplomatura en Ciències Econòmiques "no existeix ni ha existit mai, ni s'otorga cap tipus de diplomatura per haver cursat un nombre determinat d'anys de carrera. Sí que existia una diplomatura en ciències empresarials, tres anys d'ensenyament més concret que en cap cas serien igualats a una suposada diplomatura d'econòmiques".

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#53 pepe, L'Hospitalet, 22/05/2011 - 17:19

Malahuradament, no hi ha cap llicenciatura ni diplomatura per a l'alcaldia de l'Hospitalet..

#52 Ramon, Barcelona, 22/03/2011 - 21:30

Per curriculum, el de Miquel Iceta.

#51 juanjo, Barcelona, 22/03/2011 - 21:10

Icetaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! estas ahí???
Dinos algo de la cagada de la chica!!!!

#50 Marta, Londres, 22/03/2011 - 18:38

Al Facebook no hi ha penjat cap titol. El que ha penjat es un mer certificat de la secretaria de la facultat declarant allo que ha cursat. NO TE CAP TITOL?

#49 Antonia, L'Hospitalet, 22/03/2011 - 17:51

Núria Marin has mentit. Això et descalifica. Ets igual de lamentable com "l'altre" que deia que era llicenciada i li faltaven assignatures. Tú però ja deies que eres ECONOMISTA l'any 1995. Queda bonic però es falç. Falç com la teva credibilitat com a alcaldessa de L'Hospitalet. Marxa ja!!!