Publicitat

Sabaté diu que "no estem ni en l'espanyolisme ni en el separatisme" però que "som partidaris del dret d'autodeterminació dels pobles"

L'embolic del PSC

Sabaté, després de la roda de premsa

El nou president del grup parlamentari, Xavier Sabaté, ha afirmat arran del debat sobre la independència que "no estem ni en l'espanyolisme ni en el separatisme", però també que "som partidaris del dret a l'autodeterminació dels pobles" perquè "aquest dret l'he exercit sempre a les urnes"

Quan e-notícies li ha preguntat si no era "una contradicció", ha al·legat que "el dret d'autodeterminació vol dir que cada poble decideix el que convingui, nosaltres afirmem el que volem per al nostre poble i el que volem és un nou marc de relacions que s'inscriuria en la tradició federal".

Sabaté també s'ha desmarcat de l'article de Josep Ramoneda avui a El País perquè "el senyor Ramoneda és molt respectable, però no hi estem d'acord en absolut".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#9 Carrasclet, Girona, 19/09/2012 - 19:01

steu a favor del dret d'autodeterminació dels pobles?, de quins pobles del palestí potser, perquè al poble català sempre li heu negat el pa i la sal.

#8 SOMiSEREM, REUS, 19/09/2012 - 10:48

SR. SABAT, FUTEU PENA,QUAN SORTIU PER LA TELE HEM FEU PLORAR.

#6 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 18/09/2012 - 21:34

Si el secesionismo tuviera un minimo de honestidad politica uno de los monumentos que no podran faltar en su panteon de "hereoes nacionales" que consiguieron la secesion deberia ser a la cupula del PSC en pleno....

#4 Ernest, carrer nicaragua, 18/09/2012 - 20:09


Mira que a mi m'agrada veure...però tu nano , ens superes..jej. Ara en serio, que vols intentar mamar de tots costats i us quedareu sense res..solets, sou patetics !!, una vergonya que porteu la C..

#3 Francesc, CATALUNYA, 18/09/2012 - 19:42

Algú sap si aquest senyor s´está medicant.
No enteng res del que diu.