Publicitat
Política · 24 de Febrer de 2011. 21:26h.

L'embolic dels socialistes valencians

El portaveu diu que estan "en connivència amb els aparells de l'Estat" i s'absenten diputats quan parla el secretari general

L'embolic dels socialistes valencians

El portaveu del PSPV, Àngel Luna, en una foto d'arxiu

El portaveu del PSPV, Àngel Luna, ha reconegut aquest dijous durant la sessió de control al Govern valencià estar "en connivència amb els aparells de l'Estat", en relació a la causa que se segueix contra ell en el Tribunal Superior de Justícia per un possible delicte d'encobriment.

El president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, ha demanat que constés en acta el reconeixement, i ha assegurat que Luna "forma part del muntatge" que, segons el líder popular, s'ha orquestrat al voltant del denominat "cas dels vestits".

La reacció del grup parlamentari socialista davant l'afirmació del seu portaveu ha estat de silenci i incredulitat. Però el primer gest de protesta dels diputats del PSPV contra la renovació impulsada pel secretari general del partit, Jorge Alarte, del 75% dels diputats per a la pròxima legislatura, ja es va visualitzar dimecres passat a la cambra, quan vint diputats (dels 38) es van absentar en bona part del debat sobre la reforma estatutària.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat