Publicitat
Política · 20 d'Octubre de 2010. 12:49h.

L'enèsima rectificació de ZP

El president del Govern ha canviat de parer en només dues setmanes

L'enèsima rectificació de ZP

Zapatero, en una foto d'arxiu

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha suprimit ara ministeris i ha fet una crisi en comptes d'una simple remodelació tot i que el passat dia 6 va deixar clar que no reduiria departaments perquè "no es redueix gairebé cap despesa". "Quan s'és ministre s'aconsegueix una interlocució amb altres governs, amb altres organismes, aquesta és la raó de tenir un nombre de ministeris", va afirmar llavors en una entrevista a Telecinco

Em la seva opinió, això "no seria gens operatiu" perquè Espanya necessita "interlocutors que siguin rebuts i que tinguin pes" per explicar a l'exterior la seva política econòmica, davant l'FMI, l'OCDE o els inversors, i més quan "en bona mesura "el futur econòmic d'Espanya depèn de com es vegi el país en aquests fòrums.

"Necessitem persones que tinguin representativitat, ministres, secretaris d'Estat, no pot anar un simple funcionari perquè això funciona així", ha subratllat. També va reiterar que no utilitzaria el relleu del titular de Treball, Celestino Corbacho, per fer una remodelació més profunda de l'Executiu perquè "cada vegada que es canvia un govern els nous ministres han de començar una tasca" i el que ell necessita ara és un " govern ben cohesionat "per consolidar les reformes econòmiques.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jaume, Sant Feliu de Codines ESPAÑA, 20/10/2010 - 14:15

Com volem sortir de la crisis en la que ens ha ficat Zapatero i el seu desgovern amb el careto de Mr.Bean que té Zapatero......pfffff, i aquesta foto d'aquest noticia es la fidel realitat de la seva inutilitat al front del govern espanyol.ZAPATERO DIMISIÓN!!