Publicitat
Política · 25 de Novembre de 2016. 13:50h.

L''ensabonada' de Candini a Comín

"Endavant conseller, al seu costat, amb la defensa de l'interès general”

L''ensabonada' de Candini a Comín

Montserrat Candini

La diputada de Junts pel Sí, Montserrat Candini, va voler aclarir la polèmica sorgida a mitjans d'octubre arran d'una entrevista on criticava que el conseller de Salut, Toni Comín, que va acceptar la "rectificació", que va qualificar d'"oportuna", sense que la portaveu de Junts pel Sí a la comissió de Salut fes servir el seu torn de rèplica.

Candini, en efecte, li va expressar que "el reclam, de ben segur, no hauria de fer-ho de la millor manera possible". "I no tinc cap mena de dubte que, tant el conseller com el conjunt del seu equip, en aquest sentit, ho fan com, lògicament, el Grup de Junts pel Sí", va afegir.

"Endavant conseller, al seu costat, amb la defensa de l'interès general i que l'important és el resultat de cara al pacient", va concloure Candini. Comín li va agafar el guant i li va exposar que "entenc que vostè ha volgut fer una rectificació sobre una declaració en el marc d'una entrevista i jo li agraeixo molt aquesta rectificació".

El conseller va apuntar que "jo mateix ja vaig titllar aquesta declaració, no sé si vaig fer servir l'adjectiu de desafortunada, i vostè després ha tingut l'ocasió d'explicar-me personalment que vostè ni tan sols s'havia sentit ben interpretada pel periodista en la manera de transcriure la conversa que vostè havia tingut amb ell".

Toni Comín va assenyalar que "si efectivament estem davant d'una rectificació, que jo creia, ja ho havia dit, ja ho havíem comentat amb vostè, em semblava que era oportuna, doncs, jo no puc fer més que agrair que vostè hagi rectificat". "Hi insisteixo, una declaració en la qual vostè m'ha transmès en més d'una ocasió que no se sentia identificada en la seva literalitat", va concloure el conseller.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Pepon, Bcn, 26/11/2016 - 02:50

Poner al genio Comín en Sanidad no tiene perdón de dios. Supongo que li han puesto con toda la intención.

#2 botifler1914, sINITACA, 25/11/2016 - 15:09

Love it´s in the air.....

Acabarán en una unidad de reproducción asistida.