Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2011. 16:41h.

"L'ensenyament té una dimensió èpica"

La consellera Rigau diu que la societat demana a l'escola que s'encarregui de la integració dels nouvinguts

"L'ensenyament té una dimensió èpica"

Rigau, en una foto d'arxiu

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha indicat que "l'ensenyament té una dimensió èpica", durant l'acte de presentació de les Escoles Tàndem, un projecte en el qual hi participen un centre del Poble Nou i un altre del Poble Sec. Sense aquesta dimensió "s'esbrava la força" de les escoles, ha remarcat.

Rigau ha assenyalat que actualment l'escola té una gran força èpica ja que la societat li ha encarregat de la funció de la integració social dels nouvinguts a l'escola. "Estem davant d'una nova etapa en què la societat torna la confiança a l'escola", ha postil·lat.

La titular d'Ensenyament ha anunciat que es modificaran les zones per a les preinscripcions de Barcelona per potenciar les escoles singulars i millorar el repartiment dels nouvinguts.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 Regau, Bcn, 18/11/2011 - 09:45

Millorar el Repatriament haurien de fer, fora getos, posatels a sota el teu coixi. Hem d'apendre dels errors de Europa on els de fora s'han imposat i han pendre mesures fortes. Aqui sempre ens autoenganyem ja ho estem pagan molt car.

#2 pepe, Andorra, 17/11/2011 - 14:20

vaya, y yo q pensaba q la escuela era para aprender, ahora resulta q la sociedad, es mentira, le pide otras cosas q no tienen nada q ver con la enseñanza. Creo recordar a un menda q decía q los alumnos no sabían lo q era la batalla de las termopilas, pero si q sabrian lo q era Alemania. ¿le suena?