Política · 19 de Maig de 2017. 10:34h.

L'ensorrament de la figura de Jordi Pujol

Els fills intenten salvar la figura del pare

L'ensorrament de la figura de Jordi Pujol

Antiga imatge de la família Pujol i Ferrusola

Les darreres revelacions sobre el cas Pujol -incloses les de la mare superiora- han deixat definitivament per terra la figura de Jordi Pujol, fins i tot entre els que diferenciaven la presumpta corrupció de la família i l'obra de govern del pare. Els fills intenten ara salvar la figura política de l'expresident.

Josep Pujol ha reconegut que "hi ha una part del país que la gent es pot sentir decebuda", però ha lamentat que "a Catalunya aquest tema ha agafat un aire de destrucció del personatge". En declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que "l'únic pecat que ha fet el president Pujol és la falta de control". "El meu pare és un home fort; molt creient. Però està desorientat per la situació", ha remarcat.

El tercer fill de l'expresident ha explicat que "el meu avi va posar la seva fortuna i la seva vida al servei del seu fill" i ha remarcat que "el 1979, el meu pare va ser una de les tres persones que va fer la declaració de renda més gran d'aquest país".

Pujol també ha assenyalat que "quan arriba a política el sr. Jordi Pujol Soley és un senyor d'origen burgès i ric" i ha assegurat que "el meu pare no ha tingut mai diners a fora". "La meva mare tampoc té comptes a l'estranger", ha afegit.

També ha manifestat que l'expresident Pujol "és un home a qui els diners no li han interessat mai" i, en aquest sentit, ha indicat que "el llit on dormen els meus pares és el mateix des de fa 40 anys". "Els meus pares són grans i necessiten tenir-nos a prop".

Finalment, Josep Pujol ha al·legat que ell no podia regularitzar els seus diners "mentre el meu pare fos president de la Generalitat". "El que era president de la Generalitat era el meu pare; a mi no se'm pot atribuir valors morals que eren responsabilitat seva", ha conclòs.

18 Comentaris

Publicitat
#12 Kropotkin, Vic, 20/05/2017 - 12:53

Hay que reconocer que Jordi Pujol es mas honesto que Mas... Jua, jua, jua,...

#11 Escèptic, Bcn, 20/05/2017 - 00:41

Quina penya més sinistre.

#10 DARDO121, BARCELONA, 19/05/2017 - 21:16

Joder que panda de mafiosos ladrones, de jetas de cerdos,

No podian ser mas que putos naziseparratas.

¿

#9 Juvenal, Upper Gratallops, 19/05/2017 - 15:06

Cada vegada que veig a aquests subjectes, m'enrecordo de la peli aquella de Tres Dies Amb la Familia. Si, la directora es catalana i es diu Mar Coll.

#8 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 19/05/2017 - 14:54

Apoteosic final d´una dinastia mafiosa aclamada, protegida i imprescindible per la majoria de la miserable i ben viscuda premsa catalana.

Ja no habemus papam. I ara que ?