Publicitat
Política · 20 de Gener de 2014. 08:34h.

L'equidistància de Duran

El líder d'Unió marca distàncies tant amb Mas com amb Rajoy

L'equidistància de Duran

Duran, amb Michelle Bachelet

El president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha manifestat que "en lloc de acusar-se mútuament, el que han de fer" el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i el de la Generalitat, Artur Mas, "és seure en una taula". 

"I si resulta que Rajoy no vol parlar perquè diu que ja hi ha posicions predeterminades i que Mas diu que tot i que li estenem la mà, Rajoy rebutja el diàleg, doncs que seguin a la taula", ha dit a Santiago de Xile. 

"Que parlin, que comencin de nou, que busquin una solució que sigui sotmesa a consulta, perquè per a nosaltres la consulta és irrenunciable", ha emfatitzat Duran i Lleida, que es va entrevistar a Santiago amb la presidenta electa de Xile, Michelle Bachelet.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Clarinet, Santa Cecília de Voltregà, 20/01/2014 - 12:01

La equidistància pot ser una estratègia fàcil, però sempre provisional i de curta durada. Si en Duran no és ni carn ni peix, després no hi haurà que se l'empassi.

#1 Centre reformista liberal, BCN, 20/01/2014 - 11:42

Em sembla molt encertat. Els centristes hem de seguir fidels a les nostres conviccions, lluitant entre less postures maximalistes per aconseguir que seguin a parlar. Tercera via en estat pur, que es la unica via per desencallar aixo.