Publicitat
Política · 20 de Maig de 2014. 14:13h.

Les campanyes d'Albiol

CiU acusa l'alcalde de Badalona d'abusar de la publicitat institucional quan s'acosten les municipals

Les campanyes d'Albiol

Pàgina sobre Albiol al full sobre les festes de maig

El grup municipal de CiU a Badalona acusa l’alcalde, Xavier Garcia Albiol, d'abusar de la publicitat institucional quan s'acosten les eleccions municipals.

En els darrers mesos, asseguren en un comunicat, “l’Ajuntament ha editat de forma massiva tota mena de fulls informatius en els quals el text de l’alcalde i la seva foto han arribat a ocupar tant espai com la pròpia informació que es transmetia”.
 
“L’ego de Xavier García Albiol i la necessitat de començar ja a fer-se la campanya per les eleccions del maig de 2015 des de l’Ajuntament estan portant a situacions surrealistes, com per exemple que s’editi un resum del programa d’actes de les Festes de Maig amb una cara del full dedicada a la informació d’interès ciutadà i tota l’altra cara a un text i una fotografia de l’alcalde”, explica el president del grup municipal de CiU, Ferran Falcó.

També ha descrit “el campi qui pugui en què s’ha convertit la política de comunicació institucional de l’Ajuntament de Badalona, que s’ha posat clarament al servei de l’alcalde enlloc de servir als ciutadans, que és la funció que hauria de tenir”.
 
És per això que CiU presenta davant la Junta de Portaveus una moció que proposa la creació d’una comissió que treballi en la redacció d’un reglament específic que estableixi què pot i què no pot fer l’alcaldia de la ciutat en les comunicacions adreçades a la ciutadania, definint els casos en què es poden incloure textos de l’alcalde i, per tant, excloent els que no s’ajustin a les situacions que plantegi el reglament.
 
Per a Falcó, “hem hagut d’arribar a aquesta situació perquè l’alcalde ha perdut les formes exigibles al màxim responsable d’una Institució, i ell i els seus col·laboradors s’han cregut que, almenys fins el maig de 2015, l’Ajuntament és el seu cortijo particular”.
 
Falcó ha anunciat que confia que els altres grups de l’oposició se sumin a aquesta proposta, alhora que ha avançat que CiU votarà a favor d’una moció del PSC que reprova actuacions de l’alcalde com "la venda del llibre de Sant Jordi, l’apropiació indeguda del lema institucional de l’Ajuntament en publicitat del PP, o el repartiment dels blocs d’informació electoral als mitjans públics del municipi, tres accions del govern d’Albiol que han estat tombades per la Junta Electoral, en els dos darrers casos després de denúncies de CiU".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 BEJOTA, BCN, 20/05/2014 - 19:48

ALBIOL:CIU

#4.1 BEJOTA, BCN, 20/05/2014 - 19:49

A CIU I CIA ,NI CAS ,SR. ALBIOL.

#3 Eva G, Fort Pienc, Barcelona, 20/05/2014 - 17:50

La legislatura que se ha marcado la oposición de Badalona en los últimos tres años ha sido de campeonato, con una evidente consecuencia:

Mayoría absoluta de Albiol en el 2015.

#2 joan, bdn, 20/05/2014 - 15:35

Doncs, no haver-vos abstingut en la seva elecció i haver donat suport al PSC.
Les properes ho pagareu car,,,

#1 Xipolleig, Barcelona, 20/05/2014 - 15:04

No m'ho puc creure !!!.
L'Albiol, gastar diners públics en campanyes d'autopromoció ?, impossible.
Des que no exerceix del Potro de Llefià repartint mastegots a la gent, el veig en baixa forma, una miqueta " fondón "