Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2019. 14:09h.

Les condicions de Torra

Autodeterminació, llibertat dels presos i "fi de la repressió"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha enumerat les condicions de l'Executiu per resoldre el "conflicte polític" entre Catalunya i Espanya i ha subratllat que "ja és important" que Pedro Sánchez reconegui l'existència d'aquest problema.

Budó ha dit que la proposta del Govern passa perquè "aquest conflicte es resolgui podent exercir el dret a l'autodeterminació, aturant la repressió, demanant la llibertat dels presos polítics i el retorn lliure dels exiliats i les exiliades".

Durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu d'aquest dimarts, la consellera de la Presidència ha lamentat que "avui en dia no tenim sobre la taula quina serà la proposta per part del president Sánchez per resoldre aquest conflicte".

Finalment, Budó ha insistit que "nosaltres com a Govern tenim aquesta solució, que és el que vam aprovar l'endemà que sortís la sentència". "I a partir d'aquí, en una taula de diàleg, cada govern ha de posar quina és la seva visió de la solució", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 arm, figueres, 17/12/2019 - 18:05

i una altre condició podria ser l indult per l amic de Laura Borras

#8 Telamarinera , Vng, 17/12/2019 - 17:09

Alguien sabe lo que pide PSOE-PSC?.. para asegurar los derechos de todos lo catalanes?

#7 Flanagan, Tabarnia City, 17/12/2019 - 15:42

Pero es que el Psoe ha pedido los escaños del Pdecat? donde me pierdo para que el suelta cernícalos vaya exigiendo? otro no tan arrastrao ni hubiese llamado a este pero por la poltrona parece que todo vale.

#6 Conxita de Riudecols, Riudecols, 17/12/2019 - 15:25

També podría haver inclós una liposucció per als seus mixelins I un implant de cabell per a la seva closca d'ou. Tindriem un presi igual de tarat i menys callo.

#5 Pere, Girona, Spain, 17/12/2019 - 15:24

Pobrets, no entenen que PP sempre diu No, i PSOE diu primer Si, per dir després No.