Publicitat
Política · 26 de Gener de 2021. 15:43h.

Les contradiccions del Govern

Volien ajornar eleccions amb les mateixes mesures de seguretat que tenien previstes per al 14-F

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa, no ha sabut aclarir com s’ho faran per garantir que les eleccions siguin segures. “Si amb les mesures vigents al desembre van decidir que no eren suficients perquè les eleccions siguin segures, no acabo d’entendre com amb les mateixes mesures el Govern diu ara que les eleccions seran segures”, li ha preguntat Núria Orriols, de l’Ara.

“El departament de Processos Electorals em consta que està treballant per garantir que aquestes eleccions siguin el màxim segures. Estan estudiant al màxim com garantir que aquestes eleccions preservin la salut dels electors”, ha respost Budó.

“Ja li he dit abans. Estan treballant per tal de mirar si cal o no cal alguna mesura addicional. Si cal alguna mesura addicional que estigui en mans del Govern de Catalunya poder-la exercir no dubti que ho farem”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Marcial, Santa Coloma, 26/01/2021 - 17:45

Están trabajando, siempre trabajan, solo trabajan. Pablo Picasso citaba, cuando la inspiración llegue, que me encuentre trabajando. A ver si hay suerte.