Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2009. 17:59h.

Les contradiccions d'Iceta sobre la llei electoral

El portaveu del PSC destaca ara la necessitat que Catalunya tingui aquesta normativa

Les contradiccions d'Iceta sobre la llei electoral

El juny, Iceta no creia necessària la llei electoral de Catalunya

El portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha canviat d'opinió sobre la llei electoral de Catalunya, després que el mateix primer secretari del partit i president de la Generalitat, José Montilla, també hagi modificat la seva postura sobre aquesta qüestió.

Iceta, com el conjunt del partit, deia en juny que no hi ha temps per a elaborar aquesta llei, quan falta aproximadament un any per dissoldre el Parlament davant les pròximes eleccions. "Sóc una mica escèptic en aquesta qüestió", va dir afegint que les posicions dels partits estan "molt allunyades".

Tanmateix, ara, sembla que veu més urgent que Catalunya tingui una llei electoral. Al respecte, Iceta afirma al seu bloc que "l'esforç per recuperar la confiança política perduda ha tornat a posar sobre la taula la necessitat d'aprovar la llei electoral de Catalunya".

Per reafirmar la seva posició, Iceta recorda també que "Catalunya és l'única comunitat autònoma espanyola que no té llei electoral pròpia".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Jordi, Barcelona, 17/11/2009 - 09:21

Des del primer moment es va veure que era una maniobra orquestrada en un desptax de Nicaragua per a usar-la com a arma llancívola contra CiU.

#5 Josep Mª, Terrassa, 17/11/2009 - 09:01

Com veuen que amb la situació actual no podràn reeditar el Tristpartit, ara volen accelerar la Llei Electoral per modificar el pes de cada comarca i així donar-ne més a les àrees metropolitanes on en sortiríen afavorits.
Se'la veu el llautó.

#4 De fotre pals de cec, en sap molt, 16/11/2009 - 22:22

Ah! pero algú encara es creu que Iceta és coherent?

#3 lluigi, BARNA, 16/11/2009 - 20:29

Veu vindre que a la proxima legislatura perderà diputats.

#2 Hug, Begur, 16/11/2009 - 18:21

Tampoc vol referendum ler la independencia. Aixo de les urnes no es el millor del PSC/PSOE