Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2019. 22:42h.

Les darreres víctimes de Puigdemont

Marta Pascal elogiava “fer passos al costat” i Campuzano demanava “sacrificis personals”

Les darreres víctimes de Puigdemont

Marta Pascal, en una imatge d'arxiu

La senadora del PDECAT, Marta Pascal, defensava “fer passos al costat” en benefici del “projecte comú” quan era coordinadora general de la formació, però ara, que ha manifestat en una entrevista les seves discrepàncies amb el full de ruta marcat per Carles Puigdemont, no preveu apartar-se i abandonar la política sinó que planteja una possible escissió del PDECAT per donar resposta a “molta gent que se sent òrfena”.

Pascal va elogiar que “el president Mas va fer un pas al costat pensant en el projecte comú” va piular la senadora a twitter a principis de juny del 2017. Era una missatge adreçat a l’exdiputat del PDECAT, Germà Gordó, pel fet que el TSJC obrís una investigació contra ell pel cas del 3%. “A vegades fer passos al costat serveix per avançar i demostra generositat”, afegia l’exdirigent de la formació.

pca.jpg

D’altra banda, el diputat del PDECAT, Carles Campuzano, també sol·licitava a Germà Gordó “sacrificis personals en favor del bé comú”. “Ser generós amb tots aquells que t’ha donat confiança a vegades demana sacrificis personals en favor del bé comú encara que sigui injust”, manifestava en una piulada.

Tanmateix, Campuzano tampoc es va plantejar abandonar el partit, encara que ara asseguri que la via unilateral “sempre em va semblar un error”. Fins i tot, el diputat es va presentar a les primàries del PDECAT a la comarca del Garraf per ser el candidat del partit a les eleccions generals del 28 d’abril.

carlescampuzano.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/04/2019 - 10:14

"btv notícies @btvnoticies

Municipals2019BCN | El cantant de Sabor de Gràcia, fitxat per ERC, diu que “sent pena” pels gais"

Fina ara nomes tenien una querencia especial pels pederastes. Deu ser pel neguit d´eixamplar tant la base.

#3 Montserrat, Barcelona, 09/04/2019 - 09:02

No n'hi ha ni un que es salvi de portar l'etiqueta de mercenari i falsari. Tots estan arrapats al cuento del procés, que els alimenta i els ofereix les prebendes que mai haguessin trobat en les seves professions. Pero justament aquesta pel seu fanatisme del passat no es de fiar, abans semblava que es tenia de menjar el mon i ara a pidolar!

#2 Josep, Lleida, 09/04/2019 - 08:48

Si , en la politica, los pasos al costat, se hacen porque te han pegado un empujon de narices.
Que tropa, ni ideas, ni principios ni nada.
Solo el poder i la pela.
I mienten mas que hablan.

#1 lepero, Barcelona/Tabarnia, 09/04/2019 - 00:17

A estos dos, el pas al costat se lo ha hecho dar el Puchi con un empujón.