Publicitat
Política · 12 de Gener de 2019. 12:11h.

Les defenses denuncien els trasllats "inhumans" dels presos

Cuevillas es queixa que poden menjar "sopa freda" per sopar

Jaume Alonso-Cuevillas, advocat, entre d'altres, de Carles Puigdemont, s'ha queixat a El Suplement de Catalunya Ràdio que els polítics presos tindran problemes per sopar durant el judici de l'1-O al Tribunal Suprem, que preveu que comenci la primera setmana de febrer i que "durarà setmanes".

Cuevillas creu que els presos "arribaran que ja no podran sopar o com a molt prendran una sopa freda" i també ha dit que "em preocupa el trasllat diari" que, segons ell, comportarà: "llevar-se d'hora, conduccións agressives, arribar mig marejat, aleshores els porten a una garjola a l'Audiència Nacional perquè el Suprem no en té".

"Això -ha continuat- ho ha fet la Guàrdia Civil, després quan la sala ja està disposada els han de traslladar de l'Audiència al Suprem, que són 200 metres, però ha de ser en una altra furgoneta, en aquest cas de la Policia".

L'advocat de Junqueras i Romeva, Andreu Van den Eynde, considera que el trasllat de presos és "el punt negre de tot el sistema de justícia a Espanya" perquè és "la cosa més inhumana que existeix en tot el sistema". "Més inclús que la mateixa presó perquè és un espai descontrolat d'impunitat".

Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#42 Mesfito, BARCELONA, 14/01/2019 - 18:39

Doncs que els serveixin un gazpacho, que es menja fred!

#41 Montserrat, Barcelona, 14/01/2019 - 10:50

Realment els seus amics del Polonia ja tenen la feina feta, perque el guió del trasllat els hi ha fet el tal Cuevillas amb les seves declaracions de parvulari. Malgrat tot ell va passant les minutes que hauriem d'esbrinar qui les paga, no fos cas que encara sortissin de l'erari públic. A Estremera tindran una bona rebuda, com sempre...

#40 Santi F., BCN, 13/01/2019 - 13:29

Parece de chiste.
Es de chiste!

#39 Pepe, Alacant, 13/01/2019 - 11:01

Los presos golpistas no reciben peor trato que el resto de presos (incluso mejor), del mismo modo deliberadamente confunden inhumano con incómodo. Y si los traslados son tan terribles, tiempo y poder tuvieron para denunciarlos e impedirlos cuando trasladaban a presos desde Cataluña que no eran políticos.

#38 Javieritu, Palma de Mallorca, 13/01/2019 - 02:31

Está el Consejo de Seguridad de la ONU reunido de urgencia a ver si intervienen militarmente en España, palabra de Jaume Alonso-Trolillas.