Publicitat
Política · 5 de Març de 2019. 14:30h.

Les defenses pregunten si va haver-hi morts

Toc del jutge Marchena perquè "és un fet notori que no n'hi va haver cap"

Les defenses pregunten si va haver-hi morts

Els advocats defensors han intentat enganxar Enric Millo durant la seva declaració com a testimoni en el judici del procés al Tribunal Suprem, però l'exdelegat del Govern se n'ha escapolit. De fet, el jutge Pablo Marchena ha donat diversos tocs d'atenció a les defenses quan han preguntat si hi ha haver morts i ha demanat "evitar la ironia".

Andreu Van den Eynde, advocat d'Oriol Junqueras, li ha preguntat "quants morts hi va haver l'11 de setembre, el 20 de setembre". "Que jo sàpiga no n'hi va haver", ha contestat Millo. Aquesta pregunta li ha comportat un advertiment del president de la sala Manuel Marchena, que li ha dit que "és un fet notori que no n'hi va haver cap mort, per tant, no adornem les preguntes". "Dóna la intenció que s'està enfrontant amb el testimoni", ha reblat.

marche.jpg

"Vostè va observar que l'1-O les persones van acudir a votar amb armes, pals, fessin barricades o hi haguessin actuacions violentes. És a dir, que a vostè li reflectissin que en tal col·legi hem vist quatre tios amb pistola, vint persones que anaven armades amb uns pals esperant que arribessin els policies per enfrontar-se... Vostè va rebre aquesta informació?", li ha demanat Jordi Pina, advocat de Jordi Sànchez.

"Jo, critatures amb pistola... ¿Ha dit criatures amb pistola?... Del nombre de persones que van sortir aquest dia al carrer hi va haver persones que van sortir amb diferents voluntats. Jo no disposo de cap dada que em permeti donar una xifra concreta de qui portava objectes que podien ser utilitzats en contra de la policia judicial i qui no. El que sí que li puc dir i assegurar és que, les ferides i les lesions que alguns d'ells em van mostrar no es feien amb la mà", ha assegurat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#13 Neferu, Barcelona, 06/03/2019 - 09:35

Sí, ya sé qui es :Andreu Van den Eynde, advocat d'Oriol Junqueras, si no me equivoco. Menudo personaje más poco objetivo y cabroncete, si se me permite decirlo.

#12 Neferu, Barcelona, 06/03/2019 - 09:31

Este abogado defensor de los acusados que no sé quién es pero que lo he visto varias veces en el juicio, no es absolutamente nada objetivo. Cómo se le nota que es indepen, cómo se le nota la mala fe.Tanta mala fe se gasta que es raro que el juez no lo recrimine en sus intervenciones. Este individuo me recuerda mucho a Rahola

#11 Jose, Bcn, 05/03/2019 - 18:53

Único bueno de abogado es el del.pelo blanco Melero y es unionista

#10 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/03/2019 - 17:42

I que em dieu dels constants mastegots que s´esta enduent el Senyor Quicu del jutge Marchena ?

No hi dia que no acabi estomacat. Nomes obrir la boca ja s´ajup. I es codefensor dels xicots de l´Antiga Casa Pujol.

Es fantastic

#9 Purria Separata, Mollerussa, 05/03/2019 - 17:26

El 23-F tampoco hubo muertos..
Llibertat militars pulítiks!!
Llibertad para Tejero!!!
No??